بریدههای کتاب کرشمه خسروانی یا مخالف بیداد به طرز همایون زهرا عشقی مُعز 1402/8/5 کرشمه خسروانی یا مخالف بیداد به طرز همایون سیدمهدی شجاعی 4.0 9 صفحۀ 158 پدیده ای جانسوز است این غربت در وطن. 0 1 زهرا عشقی مُعز 1402/8/5 کرشمه خسروانی یا مخالف بیداد به طرز همایون سیدمهدی شجاعی 4.0 9 صفحۀ 94 خودت را مهیا کن برای اتفاقت بزرگی که در پیش است! 0 0 زهرا عشقی مُعز 1402/8/5 کرشمه خسروانی یا مخالف بیداد به طرز همایون سیدمهدی شجاعی 4.0 9 صفحۀ 172 0 0 سیده رقیه صفری 1402/3/8 کرشمه خسروانی یا مخالف بیداد به طرز همایون سیدمهدی شجاعی 4.0 9 صفحۀ 1 هیچ چیز به اندازه ی چشم انتظاری توان فرسا و طاقت سوز نیست. آن هم انتظار مسافری که هیچ زمانی را برای آمدنش معین نکرده است. اگر بدانی که یک روز صبح..... در باقی اوقات شبانه روز کمی آرام و قرار می گیری. اگر گفته باشد که صلاه ظهر، بقیه ی نمازهایت را با حضور قلب می خوانی. اگر شنیده باشی که گرگ ومیش غروب، از انتهای یک غروب تا ابتدای غروب دیگر به هزار کار غیر انتظار میرسی. اگر یقین کنی که خروس خوان سحر، گاه آمدنش را مژده خواهد داد، فقط تا سحر ستاره می شماری و تا شام دیگر ستاره ها را به دست خورشید می سپاری. اگر نشانی از ظهور در گاوگم شبانگاهان گذاشته باشد، دست از سر روز بر می داری و آفتاب را به حال خودش وا می گذاری. انتظار ؛ انتظار ؛ انتظار چه می شد اگر خدا تو را نمی آفرید؟ 0 0 زهرا عشقی مُعز 1402/7/26 کرشمه خسروانی یا مخالف بیداد به طرز همایون سیدمهدی شجاعی 4.0 9 صفحۀ 20 سگ شکاری را به دندان تیز می سنجند نه به دهان باز. یعنی نبین که چقدر پارس میکند، ببین که از شکار چه می آورد. 0 1 زهرا عشقی مُعز 1402/8/5 کرشمه خسروانی یا مخالف بیداد به طرز همایون سیدمهدی شجاعی 4.0 9 صفحۀ 98 شما به مننمی گفتید، گلایه شویت را پیش کسی مبر! نمی گفتید؛ صبر کن تا بیاید به خودش بگو؟! 0 0 زهرا عشقی مُعز 1402/8/5 کرشمه خسروانی یا مخالف بیداد به طرز همایون سیدمهدی شجاعی 4.0 9 صفحۀ 134 سیاست و حکومت رفاقت بردار نیست. 0 1 زهرا عشقی مُعز 1402/8/5 کرشمه خسروانی یا مخالف بیداد به طرز همایون سیدمهدی شجاعی 4.0 9 صفحۀ 90 دختر وقتی اهل حیا باشد ، با کوچکترین تلنگری ، خجالت می کشد، و بغض می کند. 0 0 زهرا عشقی مُعز 1402/8/5 کرشمه خسروانی یا مخالف بیداد به طرز همایون سیدمهدی شجاعی 4.0 9 صفحۀ 102 آنچه را که جاذبه عشق من قادر به حفظش نبوده، یقینا عتاب و خطاب شما قادر به بازگرداندنش نیست. 0 0 زهرا عشقی مُعز 1402/8/5 کرشمه خسروانی یا مخالف بیداد به طرز همایون سیدمهدی شجاعی 4.0 9 صفحۀ 88 وای که چه بی ظرفیت و کمجنبه است این آدمی زاد! 0 1 زهرا عشقی مُعز 1402/8/5 کرشمه خسروانی یا مخالف بیداد به طرز همایون سیدمهدی شجاعی 4.0 9 صفحۀ 80 0 0 زهرا عشقی مُعز 1402/8/5 کرشمه خسروانی یا مخالف بیداد به طرز همایون سیدمهدی شجاعی 4.0 9 صفحۀ 110 اگر میوه کال را از درخت بچیبنی ، به باغبان زیان نمیرسانی، خودت زیان میبینی که خوردنش را نمیتوانی. 0 0 زهرا عشقی مُعز 1402/8/5 کرشمه خسروانی یا مخالف بیداد به طرز همایون سیدمهدی شجاعی 4.0 9 صفحۀ 104 _ هزار کار زمین مانده دارم. +یکی از آن هزار را بگو! - یکی از آن هزار.. خو کردن به تنهایی است. ...... _ ولی به من فرصت دهید تا خودم را در زیر این آوار غم پیدا کنم و با این زلزله کنار بیایم. 0 2 زهرا عشقی مُعز 1402/8/5 کرشمه خسروانی یا مخالف بیداد به طرز همایون سیدمهدی شجاعی 4.0 9 صفحۀ 99 تحمل دوری، تحمل تنهایی، تحمل بی خبری، تحمل بی مهری، تحمل بی توجهی و تحمل دلشوره و اضطرابی پیوسته و لا ینقطع، آسان نبود پدر. ولی آیا عقل جز خویشتن داری و تحمل حکم دیگری میکرد؟! 0 0