بریدههای کتاب رضا شاه زیزیلولو👻 1404/4/21 رضا شاه عماد داوری دولت آبادی 5.0 0 صفحۀ 25 0 5 زیزیلولو👻 1404/5/11 رضا شاه عماد داوری دولت آبادی 5.0 0 صفحۀ 40 در دوران مظفرالدین شاه بود که نفت از چاههای مسجدسلیمان فواره کشید. شاه قبلاً امتیاز نفت را به تبعهای انگلیسی داده بود، تا آنها نفت را دربیاورند و از سود آن، ۱۶ درصد به دولت ایران بدهند؛ قول و قراری که فقط روی کاغذ بود و هیچگاه سهم ایران را به درستی نپرداختند. 0 2 زیزیلولو👻 1404/5/11 رضا شاه عماد داوری دولت آبادی 5.0 0 صفحۀ 44 مظفرالدین شاه، پنجمین شاه قاجار «مزاجاً دموکرات بود». یکبار در جریان انقلاب مشروطه گفته بود:« فراشها چرا مردم را منع میکنند؟ کار نداشته باشید، این بساط از من نیست، از اینهاست.» 0 1 زیزیلولو👻 1404/5/12 رضا شاه عماد داوری دولت آبادی 5.0 0 صفحۀ 46 احمدشاه آدم کتابخوانی بود. کتابخانۀ شخصی او ۴۸۰ جلد کتاب داشت که آنها را مطالعه میکرد و بر آن یادداشت مینوشت. بعدها کتابهای او را به کتابخانۀ سلطنتی و کتابخانۀ ملی تحویل دادند. 0 0 زیزیلولو👻 1404/5/13 رضا شاه عماد داوری دولت آبادی 5.0 0 صفحۀ 53 دختر شاهزاده فرمانفرما، از بزرگان ایل قاجار، دربارۀ رضاخان: رضاخان با تکیه بر خودساختگی و شجاعت، خودش را برتر از همه میپنداشت. با وجود بدخلقی و گفتار زننده و زشت، مورد احترام دیگران بود. 0 0 زیزیلولو👻 1404/5/14 رضا شاه عماد داوری دولت آبادی 5.0 0 صفحۀ 65 مصائبی بر این مملکت گذشته که قلم از شرح آن عاجز است و به بیان و تقریر نمیآید. (دررابطه با قحطی ۱۲۹۶ شمسی) 0 1 زیزیلولو👻 1404/5/14 رضا شاه عماد داوری دولت آبادی 5.0 0 صفحۀ 65 چند نفر هم بچههای خود را خفه کرده گوشت آنها را خوردهاند. (قحطی ۱۲۹۶ شمسی) 0 1