بریدههای کتاب سلام انسان گرانقدر شین.الف 5 روز پیش سلام انسان گرانقدر جونگ هان کیونگ 3.0 1 صفحۀ 15 اینکه موقعیت فعلی شما با دیگرا متفاوت است،به این معنا نیست که عقب ماندهاید؛ بلکه به این معنی است که به مسیر دیگری میروید. 0 6 شین.الف 5 روز پیش سلام انسان گرانقدر جونگ هان کیونگ 3.0 1 صفحۀ 14 در مسیر خودت باش، نه دیگران. 0 4 شین.الف 4 روز پیش سلام انسان گرانقدر جونگ هان کیونگ 3.0 1 صفحۀ 43 در یک روز معمولی ما با فراموشی زندگی میکنیم و از یاد میبریم که تمام لحظاتی که شاید آنها را خسته کننده میدانیم، در واقع یک معجزه هستند. 0 1 شین.الف 5 روز پیش سلام انسان گرانقدر جونگ هان کیونگ 3.0 1 صفحۀ 29 چیزی وجود ندارد که ما مجبور به تحمل آن باشیم. چون دنیا سخت است، گریه کردن اشکالی ندارد. 0 4 شین.الف 5 روز پیش سلام انسان گرانقدر جونگ هان کیونگ 3.0 1 صفحۀ 14 زمانی بود که عقب افتادن از دیگران، برایم یک ترس غیرقابل تحمل بود؛ چون ناتوان بودم و معنا و ارزش زندگیام را در نگاه دیگران جستجو میکردم و سعی داشتم خودم را بین قضاوتهای مردم پیدا کنم. اما الان میدانم که علت همه چیز فقط و فقط خودم هستم. 0 1 شین.الف 5 روز پیش سلام انسان گرانقدر جونگ هان کیونگ 3.0 1 صفحۀ 28 شاید ما بدون اینکه در قلبمان زمانی برای بلوغ داشته باشیم، بالغ شدهایم؛ چون زمان مارا کنار زده است و میگذرد. انگار همه به هم قول دادهاند و عجله دارند که به نام بزرگسالی دردهای خود را بپوشانند. 0 1 شین.الف 5 روز پیش سلام انسان گرانقدر جونگ هان کیونگ 3.0 1 صفحۀ 29 گاهی اوقات هیچ ایرادی ندارد که درد خود را مانند یک کودک بیرون بریزید؛اگر هم نمیتوانید این کار را انجام دهید، آن را آزادانه برای خودتان بیان کنید. 0 2 شین.الف 5 روز پیش سلام انسان گرانقدر جونگ هان کیونگ 3.0 1 صفحۀ 29 هیچکس برای داشتن یک زندگی دردناک به دنیا نیامده است. همهی ما این حق را داریم که رویای یک زندگی شاد را داشته باشیم. 0 1 شین.الف 5 روز پیش سلام انسان گرانقدر جونگ هان کیونگ 3.0 1 صفحۀ 10 بروز دادن غم، راه دیگری برای گفتن "دوستت دارم" است. 0 1