بریده کتابهای قیام سرخ (کتاب سوم) joiboy 5 روز پیش قیام سرخ (کتاب سوم) پیرس براون 5.0 0 صفحۀ 18 انسان که جزیره نیست. ما به کسانی که دوست مان دارند، محتاجیم. به آن ها که از ما متنفرند، محتاجیم. به دیگران محتاجیم تا به زندگی بندمان کنند و به ما دلیلی ببخشند برای زیستن، برای حس کردن. 0 16 joiboy 5 روز پیش قیام سرخ (کتاب سوم) پیرس براون 5.0 0 صفحۀ 95 واقعا باور دارم که ما خودمون انتخاب میکنیم در این زندگی چه کسی باشیم. شخصیتمون از پیش تعیین نشده. 2 16 joiboy 4 ساعت پیش قیام سرخ (کتاب سوم) پیرس براون 5.0 0 صفحۀ 287 مگه تمدن غیر از اینه؟ نظم؟ انکار انگیزه های حیوانی به منظور رسیدگی به پایداری و ثبات؟ 0 7 joiboy 5 روز پیش قیام سرخ (کتاب سوم) پیرس براون 5.0 0 صفحۀ 94 مشکل حکومت همینه. بچه های خودش رو میخوره. ما رو به جون هم می اندازه. 0 10 joiboy دیروز قیام سرخ (کتاب سوم) پیرس براون 5.0 0 صفحۀ 252 ما به خاطر مرده ها نمی جنگیم. بلکه به خاطر زندهاست که میجنگیم و به خاطر اونایی که هنوز به دنیا نیومدن. برای مجالی که بتونیم بچه داشته باشیم. من و تو مدام توی تاریکی به دنبال پرتو نور میگردیم و منتظریم که یه دفعه ظاهر بشه. درحالی که اون نور ظاهر شده. اون نور خود مائیم، پسر جون. 0 3 joiboy 3 روز پیش قیام سرخ (کتاب سوم) پیرس براون 5.0 0 صفحۀ 157 پسران من، چیزایی رو که توی مدرسه یادتون می دن، باور نکنین. حکومت هرگز راه حل ماجرا نیست بلکه تقریبا همیشه خود مشکله. 5 18