بریدههای کتاب هیاهو بردیا طهماسبی 7 روز پیش هیاهو حسین جلال پور 3.3 1 صفحۀ 28 0 3 بردیا طهماسبی 7 روز پیش هیاهو حسین جلال پور 3.3 1 صفحۀ 12 گاهی فرشته بودم و گاه ابلیس یک لحظه کاش جای خودم بودم 0 11 بردیا طهماسبی 7 روز پیش هیاهو حسین جلال پور 3.3 1 صفحۀ 19 بگذار مادر، ظرفها را من بشویم شاید، زبانم لال، چاقویی به دستت... 0 3 بردیا طهماسبی 7 روز پیش هیاهو حسین جلال پور 3.3 1 صفحۀ 23 طوطی کلاغ شد که رها باشد از قفس خود را اسیر پر و بال سیاه کرد 0 6 بردیا طهماسبی 7 روز پیش هیاهو حسین جلال پور 3.3 1 صفحۀ 31 بازی روز و شبِ دنیای ما یکسان نبود شاه در شطرنج میماند ولی سرباز نه 0 2 بردیا طهماسبی 7 روز پیش هیاهو حسین جلال پور 3.3 1 صفحۀ 48 چه فرقی میکند سهم من عامیِ و شیخ شهر که بیش از پیش میگریم که بیش از پیش میخندد 0 2 بردیا طهماسبی 7 روز پیش هیاهو حسین جلال پور 3.3 1 صفحۀ 54 هرچه گشتم در دکان کاسبان عافیت عدل در بالا و پایین ترازوها نبود 0 4