بریدههای کتاب آدمکش کور حنا 5 روز پیش آدمکش کور مارگارت اتوود 3.9 7 صفحۀ 325 هنگامی که از بالای پرتگاهی پرتت میکنند یا سقوط میکنی و یا پرواز. به امید هر چیزی. هرچند غیر ممکن. 0 3 حنا 1404/3/31 آدمکش کور مارگارت اتوود 3.9 7 صفحۀ 108 به دنیا آمدن لورا خیلی طولانی شد. گویا فکر میکرد شاید به این دنیا آمدن کار درستی نباشد. وقتی هم که متولد شد چند وقت مریض بود و چیزی نمانده بود که بمیرد. اینطور فکر میکنم که همچنان شک داشت که زنده بماند. 0 4 حنا 1404/3/31 آدمکش کور مارگارت اتوود 3.9 7 صفحۀ 100 پدرم از هر حرفی در مورد جنگ و حتی به بهانهی خدا و تمدن بشری نفرت داشت. 0 1 حنا 1404/3/31 آدمکش کور مارگارت اتوود 3.9 7 صفحۀ 100 به کلی کافر شده بود.برای او باور به خدا بر فراز سنگرها مثل بادکنکی ترکیده بود و مذهب تنها چوبی بود که با آن سربازان را میزدند. 0 1 حنا 5 روز پیش آدمکش کور مارگارت اتوود 3.9 7 صفحۀ 325 برخی از برترین کارها را کسانی که راه بازگشتی نداشتهاند به انجام رساندهاند.کسانی که فرصتی نداشتند، کسانی که معنای حقیقی بیچاره را درک میکنند. 0 2 حنا 5 روز پیش آدمکش کور مارگارت اتوود 3.9 7 صفحۀ 325 لمس کردن پیش از دیدن و پیش از سخن گفتن میآید. اولین و آخرین زبان است و همواره راست میگوید. 0 7 حنا 1404/3/31 آدمکش کور مارگارت اتوود 3.9 7 صفحۀ 59 شبیه زمینی شدهام که در گذشته ساختمان با ارزشی در آنجا قرار داشته و حالا تنها آجرهایش مانده است.به یک ویرانه تبدیل شدهام. 0 2