بریدههای کتاب افاضات تماشاچی صندلی درجه سه فاطمه محمدزاده 1403/6/29 افاضات تماشاچی صندلی درجه سه نیل گیمن 4.8 3 صفحۀ 591 دشوارترین نبردها توی سر آدم اتفاق میافتد، آن هم وقتی هیچکس غیر از خود آدم خبر ندارد که نبردی را برده یا باخته، یا اینکه اصلاً تن به نبردی داده یا نه. 0 2 فاطمه محمدزاده 1403/6/29 افاضات تماشاچی صندلی درجه سه نیل گیمن 4.8 3 صفحۀ 587 داستانهای یک هدیه است که به آن ارزش میدهد. داستانهایی که لذت ماجرا را نشان میدهند ، شکل گرفتن خاطرات را و لذت زندگیِ زیسته را ، چون تمام زندگیها زیسته شدهاند هم در روشنایی و هم در تاریکی. 0 2 محمد سعید میرابیان 1403/4/3 افاضات تماشاچی صندلی درجه سه نیل گیمن 4.8 3 صفحۀ 82 تخیلاتمان(اگر واقعا برای خودمان باشند) باید ریشه در زیسته و تجربهی خودمان و تمامی خاطراتمان داشته باشند. 0 2 فاطمه محمدزاده 1403/6/29 افاضات تماشاچی صندلی درجه سه نیل گیمن 4.8 3 صفحۀ 600 . «به نظرم میآید که دنیا دو دسته شده، آدمهایی که میخواهند شکم بچههایشان را سیر کنند و آنها که بهشان شلیک میکنند.» اینها کلمات نیل گیمن در یادداشتی با عنوان:« این روزها میشود هزار جور در سوریه جان داد.» در گاردین ۲۱ ماه مه ۲۰۱۴ هستند. 0 2 𝕵𝖆𝖈𝖐 𝕿𝖔𝖗𝖗𝖆𝖓𝖈𝖊 5 روز پیش افاضات تماشاچی صندلی درجه سه نیل گیمن 4.8 3 صفحۀ 31 0 1 𝕵𝖆𝖈𝖐 𝕿𝖔𝖗𝖗𝖆𝖓𝖈𝖊 5 روز پیش افاضات تماشاچی صندلی درجه سه نیل گیمن 4.8 3 صفحۀ 39 0 1 محمد سعید میرابیان 1403/3/27 افاضات تماشاچی صندلی درجه سه نیل گیمن 4.8 3 صفحۀ 62 "به این نتیجه رسیدم احتمالا ارباب حلقهها بهترین کتابی است که نوشته شده و هنوز هم حیرتزدهام میکند. دلم میخواست وقتی بزرگ شدم نویسنده شوم و دلم میخواست ارباب حلقهها را بنویسم. تنها مسئله این بود که کسی قبلا آن را نوشته بود." 1 4 𝕵𝖆𝖈𝖐 𝕿𝖔𝖗𝖗𝖆𝖓𝖈𝖊 5 روز پیش افاضات تماشاچی صندلی درجه سه نیل گیمن 4.8 3 صفحۀ 36 ما به کتابخانهها و کتاب و شهروندان کتابخوان نیاز داریم. اهمیتی ندارد که این کتابها کاغذی باشند یا دیجیتال، اینکه آن را روی طومار میخوانيد یا روی صفحهی دیجیتالی. مهم محتواست. اینکه کتاب محتواست و آنچه اهمیت دارد، همین است. 0 1 𝕵𝖆𝖈𝖐 𝕿𝖔𝖗𝖗𝖆𝖓𝖈𝖊 5 روز پیش افاضات تماشاچی صندلی درجه سه نیل گیمن 4.8 3 صفحۀ 427 اگر ادبیات دنیایی باشد، فانتزی و ادبیات وحشت دو شهر همسایهاند که رودخانهای تیرهوتار آندو را از هم جدا میکند. 0 20 𝕵𝖆𝖈𝖐 𝕿𝖔𝖗𝖗𝖆𝖓𝖈𝖊 5 روز پیش افاضات تماشاچی صندلی درجه سه نیل گیمن 4.8 3 صفحۀ 207 《تنها سه عبارت وجود دارد که دنیای نوشتن را قادر میکند دنیای نانوشته را بسازد... و آن سه، عبارات سادهایاند. اگر...؟ ای کاش... اگر همینطور پیش برود...》 0 1 𝕵𝖆𝖈𝖐 𝕿𝖔𝖗𝖗𝖆𝖓𝖈𝖊 5 روز پیش افاضات تماشاچی صندلی درجه سه نیل گیمن 4.8 3 صفحۀ 26 به باور من، در نبرد بین اسلحه و فکر، در نهایت فکر پیروز خواهد شد. چون فکر نامرئی است، دوام میآورد و حتی گاهی واقعیت پیدا میکند. و همچنان میچرخد. 0 1