بریدههای کتاب فیلسوف دل: زندگی و اندیشه بی قرار سورن کیرکگور در جدال عشق و ایمان مرضیه حسینی 1402/8/9 فیلسوف دل: زندگی و اندیشه بی قرار سورن کیرکگور در جدال عشق و ایمان کلر کارلایل 4.2 2 صفحۀ 132 0 5 حمید خباز 1404/4/10 فیلسوف دل: زندگی و اندیشه بی قرار سورن کیرکگور در جدال عشق و ایمان کلر کارلایل 4.2 2 صفحۀ 11 همیشه می توان از رابطه ای عاشقانه، چیزهای زیادی درباره معنای هستی خویش آموخت 0 1 حمید خباز 1404/4/10 فیلسوف دل: زندگی و اندیشه بی قرار سورن کیرکگور در جدال عشق و ایمان کلر کارلایل 4.2 2 صفحۀ 31 پروردگارا، دل های ما بی قرارند ، مگر اینکه در تو قرار یابند 0 1 حمید خباز 1404/4/10 فیلسوف دل: زندگی و اندیشه بی قرار سورن کیرکگور در جدال عشق و ایمان کلر کارلایل 4.2 2 صفحۀ 34 انسان چه سودی می برد اگر کل جهان را به دست آورد اما روح خویش را ببازد 0 4 حمید خباز 7 روز پیش فیلسوف دل: زندگی و اندیشه بی قرار سورن کیرکگور در جدال عشق و ایمان کلر کارلایل 4.2 2 صفحۀ 90 خدایِ محبت در عهد جدید بر خدایِ شریعت در عهد عتیق چیره شد 0 0 مرضیه حسینی 1402/3/7 فیلسوف دل: زندگی و اندیشه بی قرار سورن کیرکگور در جدال عشق و ایمان کلر کارلایل 4.2 2 صفحۀ 42 1 12 مرضیه حسینی 1402/8/10 فیلسوف دل: زندگی و اندیشه بی قرار سورن کیرکگور در جدال عشق و ایمان کلر کارلایل 4.2 2 صفحۀ 163 هرچقدر هم در جستجوی خدا به درون خود برمیگشت و از جهان دوری میگزید، باز نمیتوانست از اضطراب آنچه دیگران دربارهی او میاندیشیدند، بگریزد. 0 7 مرضیه حسینی 1402/8/9 فیلسوف دل: زندگی و اندیشه بی قرار سورن کیرکگور در جدال عشق و ایمان کلر کارلایل 4.2 2 صفحۀ 81 «بزرگترین خطر، گم کردن خود، ممکن است بیهیچ سروصدایی در این جهان رخ دهد، گویی اصلاً اتفاقی نیفتاده است.» 0 2