بریدههای کتاب یادداشت های پیک ویک (دو جلدی) الینآ📚. دیروز یادداشت های پیک ویک (دو جلدی) چارلز دیکنز 4.2 2 صفحۀ 96 گوشدادن به آوای بازگشت ذهن انسان به کارها و فعالیتهای دوران سلامتیاش زمانی که جسم ناتوان و درمانده در برابرتان قرار گرفته، رقتانگیز است. اما آن زمان که فعالیتهای شخص با آنچه که ما اندیشههای جدی و باثبات مینامیم، به طور قاطع در تضاد باشد، اثر ایجاد شده بیاندازه نیرومندتر است. 0 2 الینآ📚. دیروز یادداشت های پیک ویک (دو جلدی) چارلز دیکنز 4.2 2 صفحۀ 108 بشر فانی است و نقطهای وجود دارد که شهامت انسانی توان دستیابی به فراسوی آن ندارد. 0 36 الینآ📚. دیروز یادداشت های پیک ویک (دو جلدی) چارلز دیکنز 4.2 2 صفحۀ 121 -حاضرم همه چیزم را بدهم تا روزهای کودکیام بازگردند یا بتوانم آنها را برای همیشه از یاد ببرم!- 0 8 الینآ📚. دیروز یادداشت های پیک ویک (دو جلدی) چارلز دیکنز 4.2 2 صفحۀ 158 -به راستی، گاهی بیخبری نعمت است- 0 8 الینآ📚. 15 ساعت پیش یادداشت های پیک ویک (دو جلدی) چارلز دیکنز 4.2 2 صفحۀ 211 -اندیشیدن به پیمانشکنی نوع بشر دردناک است- 0 7