بریدههای کتاب در جستجوی کلینگزور فاطمه صادقی 1404/4/20 در جستجوی کلینگزور خورخه ولپی 0.0 صفحۀ 72 طولی نکشید تا متوجه شود وقتی زنی را که عاشقش هستی حقیر بشماری، عشق به موجودی خبیث، بیرحم و منزوی تبدیل میشود. به ویویَن اطمینان داشت، اما از نفرتی که به آرامی پشت دیوارهای تسلیم و رضا در او شکل میگرفت نیز آگاه بود. 0 1 فاطمه صادقی 1404/4/21 در جستجوی کلینگزور خورخه ولپی 0.0 صفحۀ 148 نمیدانم این قانون فیزیک است یا نه، ستوان. ولی وقتی آدم میترسد، بدترین کاری که میتواند انجام دهد این است که بیحرکت بماند. چون اوضاع بدتر میشود و این قسمت بد قضیه است. باید به محض ترسیدن با آن مبارزه کنی. باید در اولین حمله به آن غلبه کنی، وگرنه بهترینهایت را از تو میگیرد. 0 0 فاطمه صادقی 1404/4/21 در جستجوی کلینگزور خورخه ولپی 0.0 صفحۀ 104 -تصور میکنم چیزهایی وجود دارد که به هیچوجه نسبی نیست. مثلاً، خوب و بد نسبی نیست. این طرز استدلال فقط به جنایت منجر میشود. اراذل زیادی را میشناسم که از ایدهٔ نسبیت برای فرار از مجازات استفاده میکنند. میتوانی تصورش را بکنی چه اتفاقی میافتاد اگر همه فکر میکردند همهچیز نسبی است و هرکس میتواند هرطور دلش میخواهد رفتار کند؟ خیانت نسبی نیست. قتل نسبی نیست. شروع کردن جنگی که میلیونها نفر را به کشتن میدهد، به هیچوجه نسبی نیست. 0 0 فاطمه صادقی 1404/4/25 در جستجوی کلینگزور خورخه ولپی 0.0 صفحۀ 208 عشق دقیقاً به این دلیل میمیرد یا کمرنگ میشود که افراد مورد بحث، مانند آغاز عشق، تلاشی برای ادامهٔ جستوجو نکردهاند. درست وقتی که شخص چیزی دارد- به مفهوم مالک آن بودن، تصرف آن- همان زمانی است که بیش از همیشه احتمال از دستدادن آن را دارد. 0 0 فاطمه صادقی 1404/4/25 در جستجوی کلینگزور خورخه ولپی 0.0 صفحۀ 293 انتخابِ یک چیز به معنی ازدستدادن صدها دنیای احتمالی دیگر است. اگر آنچه گیرمان میآید موفقیتی موقت باشد. هیچ راه بازگشتی وجود نخواهد داشت. مشاهداتمان ما را محکوم به ماندن در این دنیا میکند. همین حالت برای موضوع عشق هم صادق است. 0 0 فاطمه صادقی 1404/4/28 در جستجوی کلینگزور خورخه ولپی 0.0 صفحۀ 363 عشاق فاسدترین پیامبران، غمگینترین قهرمانان و بیبصیرتترین حاکماناند. طوری از عشق خود دفاع میکنند که انگار تنها حقیقت واقعی در جهان همین است؛ این باور را با همان شدت عمل و خشونتی که دیکتاتورها و جلادان از خود بروز میدهند به دیگران تحمیل میکنند. این تعصب آنها را قادر میسازد که آسیب برسانند و نابود کنند، زخمی و فلج کنند و در نهایت سرنوشت دیگران را تعیین کنند. 0 0