بریدههای کتاب کلیات خمسه نظامی (مطابق نسخه تصحیح شده وحید دستگردی) حسین 7 روز پیش کلیات خمسه نظامی (مطابق نسخه تصحیح شده وحید دستگردی) جلد 2 حسن وحیددستگردی 0.0 صفحۀ 69 چو تو بر صورت خسرو چنینی ببین تا چون کاو را ببینی 0 0 حسین 7 روز پیش کلیات خمسه نظامی (مطابق نسخه تصحیح شده وحید دستگردی) جلد 2 حسن وحیددستگردی 0.0 صفحۀ 35 ز عشق آفاق را پر دود کردم خرد را دیده خواب آلود کرد کردم 0 0 حسین 7 روز پیش کلیات خمسه نظامی (مطابق نسخه تصحیح شده وحید دستگردی) جلد 2 حسن وحیددستگردی 0.0 صفحۀ 8 من آن خاکم که مغزم دانه تست بدین شمعی دلم پروانه تست 0 0 حسین 5 روز پیش کلیات خمسه نظامی (مطابق نسخه تصحیح شده وحید دستگردی) جلد 2 حسن وحیددستگردی 0.0 صفحۀ 87 نصیحت بین که آن هندو چه فرمود که چون مالی بیابی زود خور زود 0 1 حسین 5 روز پیش کلیات خمسه نظامی (مطابق نسخه تصحیح شده وحید دستگردی) جلد 2 حسن وحیددستگردی 0.0 صفحۀ 87 بجفت مرغ آبی باز کی شد پری با آدمی دمساز کی شد 0 1 حسین 5 روز پیش کلیات خمسه نظامی (مطابق نسخه تصحیح شده وحید دستگردی) جلد 2 حسن وحیددستگردی 0.0 صفحۀ 88 فلک چون کارسازیها نماید نخست از پرده بازیها نماید به دهقانی چو گنجی داد خواهد نخست از رنج بردش یاد خواهد اگر خار و خسک در ره نماند گل و شمشاد را قیمت که داند بباید داغ دوری روزکی چند پس از دوری خوش آید مهر و پیوند 0 0 حسین 4 روز پیش کلیات خمسه نظامی (مطابق نسخه تصحیح شده وحید دستگردی) جلد 2 حسن وحیددستگردی 0.0 صفحۀ 98 چه خوش باغیست باغ زندگانی گر ایمن بودی از باد خرانی چه خرم کاخ شد کاخ زمانه گرش بودی اساس جاودانه از آن سرد آمد این کاخ دلاویز که چون جا گرم کردی گویدت خیز چو هست این دیرخاکی سست بنیاد ببادهش داد باید زود بر باد ز فردا وز دی کس را نشان نیست که رفت آن از میان ویندر میان نیست یک امروز است ما را نقد ایام بر او هم اعتمادی نیست تا شام بیا تا یک دهن پر خنده داریم به می جان و جهان را زنده داریم به ترک خواب میباید شبی گفت که زیر خاک میباید بسی خفت 0 2 حسین 3 روز پیش کلیات خمسه نظامی (مطابق نسخه تصحیح شده وحید دستگردی) جلد 2 حسن وحیددستگردی 0.0 صفحۀ 129 ملک بر تنک شکر مهر بشکست که شکر در دهان باید نه در دست لبش بوسید و گفت این انگبین است نشان دادش که جای بوسه این است 1 2 حسین دیروز کلیات خمسه نظامی (مطابق نسخه تصحیح شده وحید دستگردی) جلد 2 حسن وحیددستگردی 0.0 صفحۀ 151 زن افکندن نباشد مرد رائی خود افکن باش اگر مردی نمایی کسی کافکند خود را بر سر آمد خود افکن با همه عالم بر آمد 0 1 حسین 2 ساعت پیش کلیات خمسه نظامی (مطابق نسخه تصحیح شده وحید دستگردی) جلد 2 حسن وحیددستگردی 0.0 صفحۀ 174 نروید هیچ تخمی تا نگندد نه کاری پر گشاید تا نبندد مراد آن به که دیر آید فرا دست که هرکس رود خور شد زود شد مست 0 0 حسین 1 ساعت پیش کلیات خمسه نظامی (مطابق نسخه تصحیح شده وحید دستگردی) جلد 2 حسن وحیددستگردی 0.0 صفحۀ 189 به عیب خویش یک دیده نمائی؟ به عیب دیگران صد صد گشائی؟ 0 0 حسین 47 دقیقه پیش کلیات خمسه نظامی (مطابق نسخه تصحیح شده وحید دستگردی) جلد 2 حسن وحیددستگردی 0.0 صفحۀ 214 خرد ما را به دانش رهنمونست حساب عشق از این دفتر برونست بر این ابلق کسی چابک سوار است که در میدان عشق آشفته کار است 0 0