بریدههای کتاب بیان قرآن تفسیر سوره ی تغابن مصطفی رحیمی 1403/1/13 بیان قرآن تفسیر سوره ی تغابن سیدعلی خامنه ای 4.5 4 صفحۀ 51 وقتی انسان به قوانین الهی پشت کرد، خیرات و برکات هم به انسان پشت میکند، و این یک تهدید و هشداری است که خدای متعال همیشه به همه کسانی که یک برهه ای از زمان هم به پیغمبران ایمان آوردند کرده که مواظب باشید براثر بی اعتنائی و بی توجهی به احکام الهی و از دست دادن تقوا، خیرات و برکات الهی به شما پشت نکند و شما را به آن سرنوشت بد کافران دچار نکند. 0 5 مصطفی رحیمی 1403/1/13 بیان قرآن تفسیر سوره ی تغابن سیدعلی خامنه ای 4.5 4 صفحۀ 62 کسانی که نوکری خدا و عبودیت خدا را رها می کنند، در حقیقت نوکری شیطان ها، غول ها و طاغوت ها را قبول می کنند. 0 5 فاطر ۱۳۵ 1403/8/9 بیان قرآن تفسیر سوره ی تغابن سیدعلی خامنه ای 4.5 4 صفحۀ 46 آن چیزی که دل انسان و همهی مبارزان راه حق و مجاهدان راه خدا را در منتهای سختیها و ناراحتیها همیشه امیدوار میکرده، همین بوده: «و هو علی کل شیء قدیر» و امثال این آیات از جمله «و هو العزیز الحکیم». 0 0 مصطفی رحیمی 1403/1/13 بیان قرآن تفسیر سوره ی تغابن سیدعلی خامنه ای 4.5 4 صفحۀ 59 در همین کشور خودمان مستشارهای آمریکایی آمده بودند پول ما را می گرفتند، از امکانات ما استفاده می کردند، در مملکت ما زندگی می کردند، از آب و هوای ما استفاده می کردند، آن وقت یک استوارشان از یک تیمسار ما احترامش بیشتر بود! یک تیمسار ما جرئت نداشت به یک استوار آمریکایی بگوید که چرا اینکار را کردی؟ میگفت به توچه. 0 9 امیرحسین شریفی 1403/12/27 بیان قرآن تفسیر سوره ی تغابن سیدعلی خامنه ای 4.5 4 صفحۀ 65 یکی از نشانههای انحطاط ملتها این است که خودشان را قبول ندارند. 0 2