بریدههای کتاب قبله کعبه زاد فاضل تقوی 1404/4/19 قبله کعبه زاد جلد 3 حامد کاشانی 5.0 0 صفحۀ 17 رسول خدا صلاللهعلیهوآله فرمود:« لَوِ اجْتَمَعَ الناسُ عَلی حُب عَلِی بن أَبِی طالِبٍ علیهماالسلام، لَمّا خَلَقَ اللّٰهُ النَّارَ » اگر همهی مردم بر محبت امیرالمومنین علیهالسلام گرد میآمدند و بدان ملتزم بودند، خداوند جهنم را نمیآفرید و همگی از عذاب نجات مییافتند. 0 1 فاضل تقوی 1404/4/19 قبله کعبه زاد جلد 3 حامد کاشانی 5.0 0 صفحۀ 17 در روایات آمده است که حضرت حجت ارواحنافداه با شرایطی به سیره جد خود عمل میکند. برای شناخت سیره امام زمان ارواحنافداه از آنجا که سیره حضرت در غیبت بر شیعیان پوشیده است، باید امیرالمومنین علیهالسلام را شناخت. 0 3 فاضل تقوی 1404/4/21 قبله کعبه زاد جلد 3 حامد کاشانی 5.0 0 صفحۀ 41 وَ أصفَح أبا حَسَنٍ عَمَّن تَجَرّأ عَن حُبٍ عَلَی مِدحَةٍ تَسمُو مَبَانِیهَا لَو لَم أکُن طَامِعاً فِی رحبِ صَدرِکَ مَا حَاوَلتُ وَاللهِ أن أروی قَوافِیهَا ای آقای من! گستاخی من را ببخش که بخاطرِ شدّت محبّتِ تو به خودم اجازه دادم که تو را مدح کنم، من کجا و مدحِ تو کجا؟! توجّه بفرمایید که این شخص شیعه نیست! بخدا اگر طمع نداشتم که مورد رضایت تو و مورد عنایتِ تو واقع بشوم، به خودم اجازه نمیدادم که در موردِ تو سخن بگویم، از من بپذیر. 0 1 فاضل تقوی 3 روز پیش قبله کعبه زاد جلد 3 حامد کاشانی 5.0 0 صفحۀ 51 یواش سلامه میگوید:« زهّاد ما مسیحیان در صومعه های خود از داستان های زهد علی علیهالسلام یاد میکنند و راحت تر به دنیا بی رغبت میشوند و از آن دل میکنند. » 0 2 فاضل تقوی 2 روز پیش قبله کعبه زاد جلد 3 حامد کاشانی 5.0 0 صفحۀ 132 از شافعی، امامِ شافعیها، و نیز از ابوحنیفه، امامِ حنفیها، نقل شده که گفته اند: اگر روش و سیرهی امیرالمومنین علی علیهالسلام در برخورد با طغیانگران نبود، نمیدانستیم چطور باید با آنان بجنگیم و با اسیران آنان چطور رفتار کنیم؛ نمیدانستیم آیا میتوان اموال طغیانگران را غنیمت گرفت یا نه. 0 1