بریدههای کتاب گوشه گیر فهیمه . مؤذن 6 روز پیش گوشه گیر محمدرضا ماندنی 5.0 1 صفحۀ 23 تو می تونی در حالی که خودت هستی ، بیشتر از خودت هم باشی.. 0 3 فهیمه . مؤذن 6 روز پیش گوشه گیر محمدرضا ماندنی 5.0 1 صفحۀ 56 0 0 فهیمه . مؤذن 6 روز پیش گوشه گیر محمدرضا ماندنی 5.0 1 صفحۀ 22 اگر کنار هم بایستیم ، می تونیم یه کار مهم و معنی دار انجام بدیم... 0 4 فهیمه . مؤذن 6 روز پیش گوشه گیر محمدرضا ماندنی 5.0 1 صفحۀ 31 سوءتفاهم گاهی مثل کاروان سرایی است که ازش عبور میکنیم و گاهی هم از آن عبور نمی کنیم ، بلکه تبدیل به خانه ای می شود که در آن زندگی می کنیم. سوءتفاهم خانه ی راحت و امنی برای زندگی کردن نیست . 0 2 فهیمه . مؤذن 6 روز پیش گوشه گیر محمدرضا ماندنی 5.0 1 صفحۀ 42 گاهی وقتی خودمان را از بیرون تماشا می کنیم ، خودمان را بهتر می بینیم . 0 5 فهیمه . مؤذن 6 روز پیش گوشه گیر محمدرضا ماندنی 5.0 1 صفحۀ 49 وقتی همیشه نگرانی دیگران در موردت چه فکری می کنن ؛ شاید به خاطرِ اینه که ازشون فاصله میگیری و دوست داری تنها و کامل باشی ...... وقتی به دیگران نزدیک می شی ، می فهمی همه ی ما نقص هایی داریم و با هم کامل تر می شیم. چون هیچکس نه کامله ، نه بدون نقص ...... 0 1 فهیمه . مؤذن 6 روز پیش گوشه گیر محمدرضا ماندنی 5.0 1 صفحۀ 54 قبل از ما حرف ها ، فقط صداها بودن و کمک می کردن ارتباط برقرار بشه . اما صدا ها فقط به درد فکرهای ساده می خوردن ، برای ارتباط های اولیه . بعد ما حرف ها به وجود آمدیم و با ما کلمه ها ساخته شد. با کلمه ها می شه جمله ساخت و با جمله ها می شه ارتباط عمیق تر و بیشتری به وجود آورد . 0 0