بریده کتابهای از حال بد به حال خوب: شناخت درمانی فرشته 1403/6/12 از حال بد به حال خوب: شناخت درمانی دیوید دی. برنز 4.7 6 صفحۀ 192 ممکن است گمان کنید که اشخاص موفق همیشه احساس اطمینان و اعتمادبهنفس دارند و به راحتی به هدف خود میرسند. تصور کاملا غیرواقعبینانهای است. رسیدن به هدفهای شخصی اغلب با فشار روانی همراه است. اغلب اوقات به ناچار با موانع مختلفی رو به رو میشوید. (بخش مسامحهکارها | الگوی تسلط ) 0 1 ماه پری 1402/9/20 از حال بد به حال خوب دیوید دی. برنز 4.7 6 صفحۀ 5 در مورد کتاب نیست در مورد شماست و حال خودم. حس خوبی دارم که در کنار شما کتابخوان ها هستم آرامش بی نظیری دارید احساس مفید بودن دارم و احساس میکنم حضور شما باعث میشه من در تغیبر کردن پیشرفت کنم انسان های متمدن و پراز منطق هستید. ممنونم از خداوند بزرگ برای این شبکه و شما دوستان خوب و باارزش ❤🍃🌸 2 19 نعیمه خانی 1403/5/2 از حال بد به حال خوب دیوید دی. برنز 4.7 6 صفحۀ 283 0 2 فرشته 1403/6/12 از حال بد به حال خوب: شناخت درمانی دیوید دی. برنز 4.7 6 صفحۀ 198 بسیاری از ما با این باور بزرگ شدهایم که باید همیشه کارهایمان را عالی و بدون کم و کاست انجام دهیم و معتقدیم که "بهترین" شدن پاداش ویژه دارد. متاسفانه کمالگراها ستارهها را هدف میگیرند و جز هوا چیزی نصیبشان نمیشود. 0 1 فرشته 1403/5/26 از حال بد به حال خوب: شناخت درمانی دیوید دی. برنز 4.7 6 صفحۀ 40 احساسات منفی اغلب سالم و متناسب هستند. در مواقعی باید احساسات بد را بپذیریم و آن را تحمل کنیم " تا ابرها از آسمان ذهن بگذرند " و احساس بهتری به وجود آید. 0 6 فرشته 1403/6/8 از حال بد به حال خوب: شناخت درمانی دیوید دی. برنز 4.7 6 صفحۀ 146 در فرهنگ ما شرایط به گونهای است که خیال میکنیم برندهها دوستداشتنیتر و تافتههای جدابافته هستند. به نظر من عکس این مطلب درستتر است. با موفق شدن، مورد مهر و عشق قرار نمیگیرید.به جای آن، آسیبپذیری است که تولید مهر و محبت میکند. موفقیتهای بزرگ نظر اشخاص را جلب میکنند و چهبسا در مقام نخستین شما حرف بزنند. اما امکان حسادت هم وجود دارد. با این حال، "کسی شما را به خاطر موفقیتهایتان دوست نخواهد داشت." 0 2