بریده کتابهای با من تماس بگیرید مریم محسنیزاده 1403/6/29 با من تماس بگیرید مهدی خدامیان آرانی 3.0 1 صفحۀ 11 امام صادق علیهالسلام فرمودند: دعا مىتواند قضاء و سرنوشت را تغيير دهد. 0 0 مریم محسنیزاده 1403/6/29 با من تماس بگیرید مهدی خدامیان آرانی 3.0 1 صفحۀ 5 امام صادق علیهالسلام فرمودند: خداوند روزى مؤمنان را در جايى قرار مىدهد كه آنها نمىدانند و اين به آن دليل است كه وقتى مؤمن نداند كه روزيش از كجا مىآيد، بيشتر دعا مىكند. 0 0 مریم محسنیزاده 1403/6/29 با من تماس بگیرید مهدی خدامیان آرانی 3.0 1 صفحۀ 29 هرگاه خواستى دعا كنى اين جملات را قبل از دعاى خود بگو: يا أجْوَدَ مَنْ أعْطى، يا خَيْرَ مَنْ سُئِلَ، يا أَرْحَمَ مَنِ اسْتُرْحِمَ، يا واحِدُيا أَحَدُ، يا مَنْ لَمْيَتَّخِذْ صاحِبَةً وَلا وَلَداً، يا مَنْ يَفْعَلُ ما يَشاءُ وَيَحْكُمُ ما يُريدُ وَيَقْضى ما أَحَبَّ، يا مَنْ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ، يا مَنْ هُوَ بِالْمَنْظَرِ الأَعْلي، يا مَنْ لَيْسَ كَمِثْلِهِ شَىْ،ٌ وَهُوَ الَّسميعُ الْبَصيرُ حضرت امیرمؤمنان علیهالسلام به ما دستور دادهاند قبل از هر دعايى كه مىخواهيم بنماييم اين جملات را بگوييم: يا مَنْ هُوَ أَقْرَبُ اليَّ مِنْ حَبْلِ الْوَريدِ، يا مَنْ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ، يا مَنْ هُوَ بِالْمَنْظَرِ الأَعْلى، يا مَنْ لَيْسَ كَمِثْلِهِ شَىْءٌ 0 0 مریم محسنیزاده 1403/6/29 با من تماس بگیرید مهدی خدامیان آرانی 3.0 1 صفحۀ 38 پيامبر صلاللهعليهوآلهوسلم فرمود: "هر كس در حقّ چهل مؤمن دعا كند و بعد از آن براى خود دعا بنمايد دعايش مستجاب مىشود." 0 0 مریم محسنیزاده 1403/6/29 با من تماس بگیرید مهدی خدامیان آرانی 3.0 1 صفحۀ 10 اين گفتهٔ پيامبر اسلام صلاللهعليهوآلهوسلم است كه دعاى كودكان امّت من، تا زمانى كه به گناه آلوده نشدهاند مستجاب است. 0 0 مریم محسنیزاده 1403/6/29 با من تماس بگیرید مهدی خدامیان آرانی 3.0 1 صفحۀ 17 امام صادق علیهالسلام فرمود: هنگامى كه دعا مىكنى پس با قلب خويش به سوى خدا رو كن و به استجابت دعاى خويش يقين داشته باش. در حديث ديگر آمده است: وقتى يقين داريد، دعا كنيد كه در آن لحظه دعاى شما مستجاب مىشود. 0 0 مریم محسنیزاده 1403/6/29 با من تماس بگیرید مهدی خدامیان آرانی 3.0 1 صفحۀ 36 خداوند به حضرت داوود علیهالسلام وحى كرد: اى داوود، مرا در ايام خوشى خود ياد كن تا من هم هنگام سختى و گرفتارى، تو را ياد كنم. 0 0 مریم محسنیزاده 1403/6/29 با من تماس بگیرید مهدی خدامیان آرانی 3.0 1 صفحۀ 15 امام صادق علیهالسلام فرمودند: خداوند به حاجتهاى بندگان خود آگاهى دارد و مىداند كه آنها چه حاجتى دارند، اما او دوست دارد كه بندگانش هنگام دعا، حاجتهاى خود را به زبان آورده و از او تقاضا كنند. 0 0 مریم محسنیزاده 1403/6/29 با من تماس بگیرید مهدی خدامیان آرانی 3.0 1 صفحۀ 45 پيامبر صلاللهعليهوآلهوسلم فرمود: يا على، اين دعا را بخوان، كه اگر قرض تو بسيار زياد هم باشد خدا آن را ادا مىكند: ألّلهُّمَ أغْنِنى بِحَلالِكَ عَنْ حَرامِكَ، وَبِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِواكَ. خدايا، مرا با روزى حلال خودت از حرام بىنياز كن و با فضل و لطف خود از ديگران، بىنياز بگردان. 0 0 مریم محسنیزاده 1403/6/29 با من تماس بگیرید مهدی خدامیان آرانی 3.0 1 صفحۀ 3 آيا راهى وجود دارد تا ما بتوانيم آن نعمتهايى را كه از ما گرفته شده است به سوى خود برگردانيم. حضرت على علیهالسلام راهحلّى براى بازگشت نعمتها معرفى مى كند و آن همان دعا و تضرّع به درگاه خدا مىباشد. 0 0 مریم محسنیزاده 1403/6/29 با من تماس بگیرید مهدی خدامیان آرانی 3.0 1 صفحۀ 9 امام صادق علیهالسلام فرمود: دعا، كليد همهٔ درهاى رحمت است و فقط از راه دعا مىتوان نزد خداوند جايگاهى پيدا كرد. 0 0 مریم محسنیزاده 1403/6/29 با من تماس بگیرید مهدی خدامیان آرانی 3.0 1 صفحۀ 8 خداوند به يكى از پيامبران خود اين چنين وحى كرد: من اميد هر كس را كه به غير من اميد داشته باشد نااميد مىكنم. چگونه است كه بندهٔ من در سختىها به كسى ديگر اميد مىبندد؟ مگر در خانهٔ من به روى كسى كه مرا بخواند بسته است؟ من آن خدايى هستم كه قبل از آنكه بندگانم مرا بخوانند به آنها كرم و مهربانى مىكنم، آيا اكنون كه مرا صدا مىزنند آنها را نااميد مىكنم؟ 0 0 مریم محسنیزاده 1403/6/29 با من تماس بگیرید مهدی خدامیان آرانی 3.0 1 صفحۀ 32 زمان استجابت دعا: هنگام اذان (مخصوصاً اگر اذان را همراه با مؤذن تكرار كنى) هنگام باريدن باران هنگام وزيدن باد بعد ازخواندن نمازهاى واجب هنگامى كه ظهر شرعى فرامىرسد (همان موقع اذان ظهر) كه در آن لحظه، رحمت خدا نازل مىشود و درهاى آسمان باز مىشود. هنگام سحر كه در آن موقع دو فرشته ندا مىكنند: "آيا كسى هست توبه كند تا خدا توبهٔ او را قبول كند؟ آيا كسى هست از گناهان خود استغفار كند تا خدا گناهان او را ببخشد؟ آيا كسى هست حاجتى داشته باشد تا خدا حاجت او را بدهد؟" فاصلهٔ سحر تا طلوع خورشيد، لحظاتى است كه حاجتهاى مهم، در آن وقت برآورده مىشود. وقتى كه اولين قطرهٔ خون شهيد بر روى زمين ريخته شود. هنگام خواندن قرآن نيمهشب؛ امام صادق علیهالسلام فرمودند: "هر بندهٔ مؤمنى كه در نيمهشب، نماز بخواند و دعا كند خداوند دعايش را مستجاب مىكند"، پس وقتى نيمهشب فرارسيد فرصت را غنيمت بشمار. در آخرين ركعت نماز شب (نماز وتر). شب جمعه، در حديث آمده است كه مؤمن دعا مىكند و خدا استجابت دعاى او را تا شب جمعه، به تأخير مىاندازد و چون شب جمعه فرارسيد حاجت او را برآورده مىسازد. روز جمعه قبل از طلوع خورشيد زيرا حضرت زهرا سلاماللهعلیها در آن موقع دعا مىكرد. شب ميلاد پيامبر شبهاى قدر شب عرفه و روز آن شب اول ماه رجب شب نيمهٔ شعبان شب نيمهٔ ماه رجب شب و روز عيد فطر شب و روز عيد قربان روز عيد غدير روز مبعث 0 0