بریدههای کتاب مینوی خرد MrRavi 2 روز پیش مینوی خرد ژاله آموزگار 4.8 2 صفحۀ 1 به نام و نیرو آفریدگار اورمزد و امشاسپندان، سروران خوب نیکوکار، و همه ایزدان مینو و گیتی، به بخت نیک و فال خوب، مینویسم «دادستان مینوی خرد» را به کام ایزدان 0 1 MrRavi 1404/1/30 مینوی خرد ژاله آموزگار 4.8 2 صفحۀ 49 پرسید دانا از مینوی خرد که کدام سرور [...] بدتر است؟ مینوی خرد پاسخ داد که آن سروری بدتر است که نتواند کشور را ایمن و مردمان را بی ستم دارد. 0 0 MrRavi 1404/1/31 مینوی خرد ژاله آموزگار 4.8 2 صفحۀ 55 و آن تنها آرزویی که اورمزد خدا از مردمان انتظار دارد این است که «مرا بشناسید، چه هر که مرا بشناسد، از پس من آید و به خشنودی من کوشد.» و آن تنها آرزویی که اهر من از مردمان انتظار دارد این است که «مرا نشناسید»، چه می داند که هر کسی آن بدکار را بشناسد، از پس آن بدکردار نرود و هیچ گونه نیرو و یاری از آن مردم بدو نرسد. 0 1 MrRavi 1404/2/7 مینوی خرد ژاله آموزگار 4.8 2 صفحۀ 41 و مرد کاهل ناشایستهترین مردم دانسته شده است. چه از دین پیداست که آفریدگار اورمزد برای مردم کاهل غلّه نیافرید. 0 1 MrRavi 1404/1/30 مینوی خرد ژاله آموزگار 4.8 2 صفحۀ 28 پرسید دانا از مینوی خرد که کدام کار نیک مهتر و بهتر است؟ مینوی خرد پاسخ داد که مهترین کار نیک رادی و دوم راستی و ازدواج با نزدیکان و سوم گاهنبار و چهارم (مراسم) «هماگ دین» را اجرا کردن و پنجم پرستش ایزدان و مهمانی مسافران کردن و ششم برای هر کسی نیکی آرزو کردن و هفتم نیک چشمی نسبت به نیکان. 0 0