بریدههای کتاب سیره پیشوایان: نگرشی بر زندگانی اجتماعی، سیاسی و فرهنگی امامان معصوم (ع) معلم آینده🌱 1404/5/26 سیره پیشوایان: نگرشی بر زندگانی اجتماعی، سیاسی و فرهنگی امامان معصوم (ع) مهدی پیشوایی 4.4 10 صفحۀ 55 کسانی که در گرایش به اسـﻼم پیشـگام بوده اند، در پیشگاه خدا ارزش واﻻیی دارند، آن جا که می فرماید: و پیشگامان پیشگام، آنان مقربانند.(سوره واقعه آیه ۱۰ و ۱۱) 4 2 حامد 3 روز پیش سیره پیشوایان: نگرشی بر زندگانی اجتماعی، سیاسی و فرهنگی امامان معصوم (ع) مهدی پیشوایی 4.4 10 صفحۀ 722 پروفسور هانری کربن استفاد فلسفه در دانشگاه سوربن فرانسه و مستشرق نامداری فرانسوی می گوید : به عقیده من مذهب تشیع تنها مذهبی است که رابطه هدایت الهی را میان خدا و خلق برای همیشه نگه داشته است! و به طور گستمر و پبوسته ولایت را زنده و پابرجا میدارد مذهب یهود : نبودت را که رابطه ایست واقعی میان خدا و عالم انسانی ، در نحضرت کلیم ختم کرده و پس از آن به نبوت حضرت مسیح و حضرت محمد (صلی الله علیه و آله وسلم) اذعان ننموده و رابطه مزبور را قطع میکند همچنین مسیحیان : در حضرت مسیح متوقف شده اتد اهل اسنت از مسلمانان نیز : در حضرت محمد (صلی الله علیه و آله وسلم) توقف کرده و با ختم نبوت در ایشان دیگر رابطه ای میان خالق و مخلوق ، موجود نمی دانند . تنها مذهب تشیع است که نبوا را با حضرت محمد (صلی الله علیه و آله وسلم) ختم شده می داند ؛ ولی ولایت را که همان رابطه هدایت و تکمیل می باشد ، بعد از آن حضرت و برای همیشه زنده می داند! پایان 0 1 معلم آینده🌱 دیروز سیره پیشوایان: نگرشی بر زندگانی اجتماعی، سیاسی و فرهنگی امامان معصوم (ع) مهدی پیشوایی 4.4 10 صفحۀ 65 پس از آنکه برای هریک از حاضـران برادری تعین گردید، علی(ع) که تنها مانده بود، با چشمان اشکبار به حضورپیـامبر عرض کرد: بین منو کسـی پیونـد برادری برقرار نساختی.پیامبر فرمود: تو برادر من در دوجهان هستی! و آنگاه بین خود و علی(ع) عقد برادری خواند. 0 0 حامد 1404/2/29 سیره پیشوایان: نگرشی بر زندگانی اجتماعی، سیاسی و فرهنگی امامان معصوم (ع) مهدی پیشوایی 4.4 10 صفحۀ 138 0 0 علی سعیدی 1402/10/19 سیره پیشوایان (به زبان آذری) مهدی پیشوایی 4.4 10 صفحۀ 129 سخن امام حسن که در باره صلح می فرمایند : من به یکی من به این علت حکومت و زمان زمامداری را معاویه واگذار کردم که اعوان و یارانی برای جنگ با وی نداشتنم. اگر یارانی داشتم شبانه روز با او میجنگیدم تا کار یکسره شود . من کوفیان را خوب میشناسم و بارها آنها را امتحان کردم آنها مردمان فاسدی هستند که اصلاح نخواهند شد نه وفادارند نه به تعهدات و پیمانهای خود پایبندند و نه دو نفر با هم موافقند. بر حسب ظاهر به ما اظهار اطاعت و علاقه میکنند ولی عملاً با دشمنان ما همراهند . 0 4 علی سعیدی 1402/10/19 سیره پیشوایان (به زبان آذری) مهدی پیشوایی 4.4 10 صفحۀ 141 0 8