بریدههای کتاب پادشاه پریان : وارث ربوده شده آماریس 1404/3/10 پادشاه پریان : وارث ربوده شده جلد 4 هالی بلک 4.3 3 صفحۀ 337 هیچ،پوچ،نیستی.این چیزیه که تو هستی. 2 24 کاهوی سبز ؛ 1404/5/2 پادشاه پریان : وارث ربوده شده جلد 4 هالی بلک 4.3 3 صفحۀ 300 تو فقط دوست داری خودتو بندازی تو دهن شیر و امیدوار باشی از طعمت خوشش نیاد ! 0 18 کاهوی سبز ؛ 1404/5/2 پادشاه پریان : وارث ربوده شده جلد 4 هالی بلک 4.3 3 صفحۀ 222 اوک میخواست کشتی باشد که صخره ها در برابرش میشکنند ! 0 11 Jungmin 1404/5/3 پادشاه پریان : وارث ربوده شده جلد 4 هالی بلک 4.3 3 صفحۀ 126 قضیه بیش از حد آسان است. من عطش مهربانی دارم. عطش توجه. می خواهم و می خواهم و می خواهم. 0 7 Jungmin 1404/5/3 پادشاه پریان : وارث ربوده شده جلد 4 هالی بلک 4.3 3 صفحۀ 125 می پرسم :《چیزی برای پنهان کردن داریم؟》 لبخندش پهن تر می شود و من را به سمت دیگران می کشاند و می گوید :《همیشه.》 0 13 Jungmin 1404/5/3 پادشاه پریان : وارث ربوده شده جلد 4 هالی بلک 4.3 3 صفحۀ 93 دوباره زره طلاییاش را پوشیدهاست، پسری که دوست من بود مردی شدهاست که نمیشناسمش. 0 12 Lunica 6 روز پیش پادشاه پریان : وارث ربوده شده جلد 4 هالی بلک 4.3 3 صفحۀ 52 سخت میشود بیرحمی امید را توضیح داد. 0 7 Lunica 6 روز پیش پادشاه پریان : وارث ربوده شده جلد 4 هالی بلک 4.3 3 صفحۀ 54 باید بهتر به او آموزش میدادند تا اجازه ندهد احساساتش در چهرهاش نمایان شوند. در عوض فکر میکرد دیگران به احساساتش اهمیت میدهند، پس اصلاً به خودش زحمت نمیداد که آنها را پنهان کند. 0 4 Lunica 6 روز پیش پادشاه پریان : وارث ربوده شده جلد 4 هالی بلک 4.3 3 صفحۀ 55 به فریب خوردن و بازی دیدن عادت کرده بودم. 0 2 Lunica 5 روز پیش پادشاه پریان : وارث ربوده شده جلد 4 هالی بلک 4.3 3 صفحۀ 95 احساس میکنم دارم از پشت جن اسبی میافتم و اگر شروع به جویدن من هم کند، اهمیتی نمیدهم. 0 7 آنیسا 5 روز پیش پادشاه پریان : وارث ربوده شده جلد 4 هالی بلک 4.3 3 صفحۀ 49 "Get up," Tiernan tells Hyacinthe gruffly. "Mount." "As you command," the cursed soldier says. "You do delight in giving orders, don't you?" "To you, I do," 0 11 Lunica 5 روز پیش پادشاه پریان : وارث ربوده شده جلد 4 هالی بلک 4.3 3 صفحۀ 106 گاهی اوقات احساسم طوری است که انگار گرهی درونم وجود دارد که اگر قرار بود باز شود، چیزی به جز دندان از آن بیرون نمیآمد. 0 5 Lunica 5 روز پیش پادشاه پریان : وارث ربوده شده جلد 4 هالی بلک 4.3 3 صفحۀ 120 بعضی وقتها پایبند موندن به وظیفه میتونه کار سختی باشه. 0 7 Lunica 5 روز پیش پادشاه پریان : وارث ربوده شده جلد 4 هالی بلک 4.3 3 صفحۀ 127 چطور میتوانستم توضیح بدهم که احساس میکردم زمان از چنگم میگریزد، بیش از پیش منزوی میشدم و بیش از پیش توانایی دست دراز کردن برای گرفتن چیزی که میخواستم را از دست میدادم؟ 0 2 آنیسا 5 روز پیش پادشاه پریان : وارث ربوده شده جلد 4 هالی بلک 4.3 3 صفحۀ 68 the boy who'd been my friend disappearing into a man I don't know. 0 3 Lunica 5 روز پیش پادشاه پریان : وارث ربوده شده جلد 4 هالی بلک 4.3 3 صفحۀ 131 مشکل زندگی کردن براساس غریزه همین است. من فکر نمیکنم. 2 7 Lunica 4 روز پیش پادشاه پریان : وارث ربوده شده جلد 4 هالی بلک 4.3 3 صفحۀ 147 در خطر بودن دقیقاً احساس خوبی ندارد، اما حس خوبی داشتم که مسبب وقایع باشم نه اینکه به درونشان کشیده شوم. 0 3 Lunica 4 روز پیش پادشاه پریان : وارث ربوده شده جلد 4 هالی بلک 4.3 3 صفحۀ 151 بوی ضعف از بوی خون لذتبخشتر است. 0 3 Lunica 4 روز پیش پادشاه پریان : وارث ربوده شده جلد 4 هالی بلک 4.3 3 صفحۀ 162 خیلی زود فهمیدم به هر حال آسیب خواهم دید. پس بهتر است تا فرصت دارم به کسی آسیب برسانم. 3 8 Lunica 4 روز پیش پادشاه پریان : وارث ربوده شده جلد 4 هالی بلک 4.3 3 صفحۀ 164 بهتر است از همه چیز دل ببُرم، از بدنم جدا شوم و شناور باشم، در شبی بیپایان از نیستی، هیچ باشم. 0 5