بریدههای کتاب فرصتی برای شیخ (زندگی شیخ بهایی) نبات 2 روز پیش فرصتی برای شیخ (زندگی شیخ بهایی) کامران پارسی نژاد 0.0 صفحۀ 70 هیچ گاه هنگام شروع کارهای بزرگ ، بیش از اندازه به آن نیندیشید.تفکر زیاد ترس به دلتان راه خواهد داد. 0 6 نبات 2 روز پیش فرصتی برای شیخ (زندگی شیخ بهایی) کامران پارسی نژاد 0.0 صفحۀ 69 شما شروع کنید ، مابقی را به او واگذار کنید. 0 8 نبات 2 روز پیش فرصتی برای شیخ (زندگی شیخ بهایی) کامران پارسی نژاد 0.0 صفحۀ 74 البته این اختلاف نیست چرا که شیعیان با هم اختلاف ندارند.این دو نظر متفاوت است. 0 6 نبات 2 روز پیش فرصتی برای شیخ (زندگی شیخ بهایی) کامران پارسی نژاد 0.0 صفحۀ 75 ای صاحب مسئله ، تو بشنو از ما تحقیق بدان که لامکان است خدا خواهی که تو را کشف شود این معنی جان در تن تو بگو کجا دارد جا 0 7 نبات دیروز فرصتی برای شیخ (زندگی شیخ بهایی) کامران پارسی نژاد 0.0 صفحۀ 100 هفت چیز باعث تغییر اخلاق میشود :« ریاست و بزرگی ، انزوا و گوشهگیری ، ثروت و پولداری ، فقر و بینوایی ، غم و اندوه فراوان ، بیماریها ، پیری و فرتوتی بسیار.» 0 5 نبات 3 ساعت پیش فرصتی برای شیخ (زندگی شیخ بهایی) کامران پارسی نژاد 0.0 صفحۀ 142 دانشی که مایه غفلت از خدا و آخرت می شود ، جهل و گمراهی است. 0 4 نبات 1 ساعت پیش فرصتی برای شیخ (زندگی شیخ بهایی) کامران پارسی نژاد 0.0 صفحۀ 145 هنگامی که میخواهید آب بنوشید ، بهتر است بگویید سپاس خدایی را که فروآورنده آب است از آسمان و گرداننده کارهاست ، به هر طور که میخواهد. به نام الله که بهترین نام هاست. 0 5 نبات 1 ساعت پیش فرصتی برای شیخ (زندگی شیخ بهایی) کامران پارسی نژاد 0.0 صفحۀ 145 پیامبر اکرم (ص):«سه چیز است که مومن باید به آن فخر کند و زینت اوست؛هم در این دنیا و هم در آخرت.یکی نماز در شب ، دوم ناامید بودن از آنچه در دست مردم است ، و سوم تولی کردن به امام معصوم.» 0 6 نبات 2 روز پیش فرصتی برای شیخ (زندگی شیخ بهایی) کامران پارسی نژاد 0.0 صفحۀ 75 چشمی دارم چو روی شیرین همه آب بختی دارم چو چشم خسرو همه خواب جسمی دارم چو جان مجنون همه درد جانی دارم چو زلف لیلی همه تاب 0 6