بریدههای کتاب دختر بد خوب hanan 1404/6/2 دختر بد خوب آلیس فینی 4.1 16 صفحۀ 254 کاش میدونستم چطور اونطوری که لیاقتش رو داری، دوستت داشته باشم؛ چطور زندگیت رو که خودم خراب کرده بودم، درست کنم. بزرگترین پشیمونی من ناامید کردن توئه. 0 3 ساینا 1404/5/15 دختر بد خوب آلیس فینی 4.1 16 صفحۀ 58 گاهی باید به مدل کوچکتری از خودمان تبدیل شویم تا در داستانی جا بگیریم که زندگی برایمان نوشته. 0 6 ساینا 1404/5/15 دختر بد خوب آلیس فینی 4.1 16 صفحۀ 59 زندگی بدون رویا مرگ تدریجی است. 0 7 hanan 1404/5/24 دختر بد خوب آلیس فینی 4.1 16 صفحۀ 13 ترجیح میدهد تنها باشد، مردم قابل اعتماد نیستند. اعتماد نکردن به آدم ها قانون اول مادرش بود که او هم آن را به ارث برده بود. 0 0 hanan 1404/5/24 دختر بد خوب آلیس فینی 4.1 16 صفحۀ 17 به تصویرم توی آینه کثیف نگاه میکنم؛ دختری هجده ساله از درون آینه به من خیره میشود. گاهی دیگر نمیدانم کیستم؛ اسمم را میدانم، میدانم کجا زندگی میکنم. میدانم کجا کار میکنم. میدانم چه چیزی دوست دارم بخورم، بنوشم، بخوانم... ولی خودم را نمیشناسم. نمیتوانم خودِ واقعیام را به خاطر بیاورم. 0 2 hanan 1404/5/25 دختر بد خوب آلیس فینی 4.1 16 صفحۀ 30 کتاب خوب میتواند نوری در تاریکی باشد. کتاب خوب میتواند همدم تنهایی باشد، تفکر را تغییر دهد یا حتی دنیا را عوض کند. کتاب خوب کمتر از معجزه نیست. کتابها مثل سپری از او در برابر خاطرات بد کودکی محافظت میکنند و اجازه میدهند، هروقت زندگی سخت شد، میان صفحات داستان پنهان شود. او تمام خوشحالی زندگیاش در دنیای واقعی را مدیون دنیای خیالی کتابهاست. 1 28 hanan 1404/5/26 دختر بد خوب آلیس فینی 4.1 16 صفحۀ 36 آدمها همیشه انتخاب های زیادی دارن. فقط وانمود میکنن انتخاب دیگهای نداشتن تا به خاطر تصمیم های اشتباهشون حس بدی نداشته باشن. 0 5 hanan 1404/5/26 دختر بد خوب آلیس فینی 4.1 16 صفحۀ 48 دلم برای اینکه شبها کنارم باشی تنگ شده. دلم برای گرفتن دستهایت تنگ شده، برای شنیدن خندههایت. نمیدونم بدون تو چطوری خودم باشم. 0 8 Nazila Samiee 2 روز پیش دختر بد خوب آلیس فینی 4.1 16 صفحۀ 1 هیچ چیز مثل عشق یک مادر نیست. هیچ چیز هم مثل نفرت یک دختر نیست. 0 1 Nazila Samiee 2 روز پیش دختر بد خوب آلیس فینی 4.1 16 صفحۀ 11 سخت کار کردن همیشه بهترین درمان برای قلب شکسته است. 0 3 Nazila Samiee 2 روز پیش دختر بد خوب آلیس فینی 4.1 16 صفحۀ 12 حس چیزی_حتی درد_ بهتر از حس نکردن چیزی است. 0 1 Nazila Samiee 2 روز پیش دختر بد خوب آلیس فینی 4.1 16 صفحۀ 15 وقتی گذشته ات به حالت میرسد، آینده خیلی نامطمئن به نظر میرسد. 0 1 Nazila Samiee 2 روز پیش دختر بد خوب آلیس فینی 4.1 16 صفحۀ 16 یک عددی تنهاست.پیروان فیثاغورث اصلا آن را عدد تلقی نمیکنند،چون عدد به معنای وجود داشتن بیشتر از یکی است و یک تنهاست. 0 1 Nazila Samiee 2 روز پیش دختر بد خوب آلیس فینی 4.1 16 صفحۀ 19 اما پول بوی بد تنهایی،مرگ و ناامیدی را از بین نمی برد. 0 1 Nazila Samiee دیروز دختر بد خوب آلیس فینی 4.1 16 صفحۀ 26 زندان ها همه جور شکل و اندازه ای دارند و گاهی ما بی اینکه بفهمیم،زندان خودمون رو میسازیم. 0 2 Nazila Samiee دیروز دختر بد خوب آلیس فینی 4.1 16 صفحۀ 29 کتاب خوب می تواند نوری در تاریکی باشد. کتاب خوب می تواند تنهایی را درمان کند،ذهن یا حتی دنیا را تغیر دهد. کتاب خوب شبیه جادو است. 0 3 Nazila Samiee دیروز دختر بد خوب آلیس فینی 4.1 16 صفحۀ 45 نفرت با گذر عمر درمان نمیشود. 0 1 Nazila Samiee دیروز دختر بد خوب آلیس فینی 4.1 16 صفحۀ 46 کسی که سنگ پرتاب می کند انگار نمی فهمد گاهی سنگ ها به طرف خودش بر می گردنند. 0 3 Nazila Samiee دیروز دختر بد خوب آلیس فینی 4.1 16 صفحۀ 47 بدون تو نمیدانم چطور خودم باشم. 0 1 Nazila Samiee دیروز دختر بد خوب آلیس فینی 4.1 16 صفحۀ 50 صبر جواب خیلی از سوال های زندگی است.صبر چیزی است که برای دوام آوردن باید یاد بگیریم.صبر چیزی است که روی نشان اسمم نوشته شده ،اما اسم واقعی ام نیست. 0 1