بریده کتابهای کتاب کوچک گفت و گو کتابخوان کتابدوست دیروز کتاب کوچک گفت و گو مرسده صادقی 4.3 5 صفحۀ 52 0 1 سعید سوخته سرایی 1403/8/7 کتاب کوچک گفت و گو مرسده صادقی 4.3 5 صفحۀ 14 در جریان گفتوگو تنها اطلاعات رد و بدل نمی شود...آدمها با اندیشه و ذهن یکدیگر آشنا می شوند...و غیر از دیدن دیگری، خودمان را هم دوباره و دوباره نگاه می کنیم. 0 3 سعید سوخته سرایی 1403/8/13 کتاب کوچک گفت و گو مرسده صادقی 4.3 5 صفحۀ 52 علامت هوش بسیار آن است که بتوان در آن واحد دو نظر مخالف را در سر داشت و با وجود آن خوب فکر کرد(ف. اسکات. فیتز جرالد) 0 1 مهدی منزوی 1403/8/7 کتاب کوچک گفت و گو مرسده صادقی 4.3 5 صفحۀ 16 0 2 سعید سوخته سرایی 1403/8/8 کتاب کوچک گفت و گو مرسده صادقی 4.3 5 صفحۀ 28 ما طوری بار آمدهایم که دلمان میخواهد بیشتر در نقش یک عالمِ همهچیزدان در گفتوگوها ظاهر شویم تا یک مشتاقِ به دانستن...انگار که در مورد یک موضوع همهچیز را میدانیم و هیچ نکتهای نیست که برایمان کشف نشده باشد 0 1