بریدههای کتاب معلم الهام بخش: ایجاد تغییر مثبت در زندگی دانش آموزان فاطمهزهرا طاهریتبار 1402/10/3 معلم الهام بخش: ایجاد تغییر مثبت در زندگی دانش آموزان رابرت ای. سالو 3.8 1 صفحۀ 23 مهم نیست که من بیست و چند سال است که مطالب یکسان را به پنج کلاس مختلف درس میدهم ؛ مهم این است که این مطلب برای بچه ها تازگی دارد و شاید لحظه به لحظه آن را تا ابد به خاطر سپارند، کار ما بر آیندگان تاثیر میگذارد و زندگی خودمان را سرشار از معنا و هدف میکند. 0 2 ابوالفضل فیروزآبادی 1403/1/6 معلم الهام بخش: ایجاد تغییر مثبت در زندگی دانش آموزان رابرت ای. سالو 3.8 1 صفحۀ 179 تا زمانی که از شما خواسته نشده است نصیحت نکنید . 0 12 ابوالفضل فیروزآبادی 1403/1/6 معلم الهام بخش: ایجاد تغییر مثبت در زندگی دانش آموزان رابرت ای. سالو 3.8 1 صفحۀ 88 میزان هوش شما مهم نیست ، پرسش مهم این است که زمینه هوش شما چیست؟ 0 2 فاطمهزهرا طاهریتبار 1402/10/7 معلم الهام بخش: ایجاد تغییر مثبت در زندگی دانش آموزان رابرت ای. سالو 3.8 1 صفحۀ 48 فیلتر ارزش گذاری بر برداشت متقابل معلمان و دانش آموزان از یکدیگر تاثیر میگذارد . برای اطمینان از اینکه دانش آموزان پذیرای اطلاعات ما هستند آنها باید ما را ارضا کننده نیازهایشان بدانند 0 2 ابوالفضل فیروزآبادی 1403/1/6 معلم الهام بخش: ایجاد تغییر مثبت در زندگی دانش آموزان رابرت ای. سالو 3.8 1 صفحۀ 141 فقط کارهایی که انجام می دهم مهم نیست ، بلکه کارهایی که انجام نمی دهم نیز اهمیت دارد . 0 13 ابوالفضل فیروزآبادی 1403/1/6 معلم الهام بخش: ایجاد تغییر مثبت در زندگی دانش آموزان رابرت ای. سالو 3.8 1 صفحۀ 129 سرنوشتِ یک مقلد تبدیل شدن به انسانی معمولی و ناوارد است . 0 6 ابوالفضل فیروزآبادی 1403/1/6 معلم الهام بخش: ایجاد تغییر مثبت در زندگی دانش آموزان رابرت ای. سالو 3.8 1 صفحۀ 110 عدالت به این معنا نیست که همه یک چیز مشابه را دریافت کنند ، عدالت یعنی هرکسی چیزی را که نیاز دارد دریافت کند . 0 3