بریده کتابهای عشق ماهواره ای Daydreamer 1403/7/27 عشق ماهواره ای گنکی فرگوسن 3.8 3 صفحۀ 207 اگه میخوای باور داشته باشی که اون ازت محافظت میکنه، باید بپذیری که میتونه بهت آسیب هم بزنه. 0 1 Daydreamer 1403/7/27 عشق ماهواره ای گنکی فرگوسن 3.8 3 صفحۀ 229 -اونا باور ندارن،لئو.بلکه میخوان باور داشته باشن. +فرقشون چیه؟ -میل به باور داشتن خیلی خیلی قدرتمندتره. 0 0 عرفان بساکی 1403/3/15 عشق ماهواره ای گنکی فرگوسن 3.8 3 صفحۀ 195 تنها تماشای او برایم کافی .بود البته نه اینکه در نظرم جذاب باشد - هر روز که می گذشت جسمش مبهم تر میشد و کارهایش آزاردهنده تر با این وجود چیزی در هسته ی جنون آمیزش نهفته بود که مرا به سمت مدار خود می کشاند . #عشق_ماهواره_ای 0 4 Daydreamer 1403/7/27 عشق ماهواره ای گنکی فرگوسن 3.8 3 صفحۀ 164 باور داشتن به چیزی،به خودی خود ارزشمند است و حتی باور اشتباه بهتر از هرگز باوری نداشتن است 0 1 Daydreamer 1403/7/23 عشق ماهواره ای گنکی فرگوسن 3.8 3 صفحۀ 54 حتی اگه این طلسم ها چیزی رو تغییر ندن، باور داشتنشون به تنهایی کلی ارزش داره. 0 3 Daydreamer 1403/7/12 عشق ماهواره ای گنکی فرگوسن 3.8 3 صفحۀ 24 بیشتر ما حتی با اینکه بزرگ شدهایم،بازهم به یک دوست خیالی نیاز داریم اما ممکن نیست آن ها دوباره به سراغمان بیایند و این خیلی دردآور است. 0 3 عرفان بساکی 1403/3/7 عشق ماهواره ای گنکی فرگوسن 3.8 3 صفحۀ 157 ژنرال گفت نارسیس یک شکارچی بود که عاشق بازتاب تصویر خودش در برکه شد و بعد در همان برکه افتاد و غرق شد کاربرد مدرن کلمه ی نارسیست برگرفته از همین داستان است اما مشکلی در آن وجود دارد. طبق گفته ی ژنرال نارسیسم معنی مدرن خود را از تئوری فروید گرفته بود. تئوری ای که او ارائه داد، دلیل واقعی افتادن نارسیس در آب را در هاله ای از ابهام فرو برد. نارسیس عاشق تصویر خودش نشده بود بلکه از دیدن آن شوکه شده بود چون در آن زمان آینه و دوربین وجود نداشت نارسیس برای اولین بار خودش را در آب آن برکه دید اما به جای اینکه جذب تصویر خودش شود با دیدن آن غافلگیر شد و توی آب افتاد. نارسیس به خاطر خودشیفتگی غرق نشد؛ خودآگاهی اش او را غرق کرد. 0 1 Daydreamer 1403/7/27 عشق ماهواره ای گنکی فرگوسن 3.8 3 صفحۀ 298 باورهایت هرگز از بین نمیرود. حتی اگر عامدانه رهایشان کنی،هیچ وقت از دستت فرار نمیکنند. 0 0 Daydreamer 1403/7/27 عشق ماهواره ای گنکی فرگوسن 3.8 3 صفحۀ 120 تنهایی غیر قابل تحمل بود و مصاحبت و هم نشینی هم فقط رنج را به همراه داشت. 0 0 Daydreamer 1403/7/27 عشق ماهواره ای گنکی فرگوسن 3.8 3 صفحۀ 299 هر فردی یک خانواده دارد،حتی اگر در موردش حرفی نزند. 0 2 Daydreamer 1403/7/27 عشق ماهواره ای گنکی فرگوسن 3.8 3 صفحۀ 222 من فقط یک جنبه از زندگی تو بودم، ولی تو تمام زندگی من بودی. 0 0 Daydreamer 1403/7/27 عشق ماهواره ای گنکی فرگوسن 3.8 3 صفحۀ 255 بعضی اوقات آدم ها به آغوش نیاز دارند 0 0 Daydreamer 1403/7/27 عشق ماهواره ای گنکی فرگوسن 3.8 3 صفحۀ 172 انسان ها اینطوری نیستن.بعضی وقت ها بدون هیچ دلیلی درهم میشکنن.یا حداقل،به دلایلی که هیچکس نمی تونه درکشون کنه. 0 0 Daydreamer 1403/7/27 عشق ماهواره ای گنکی فرگوسن 3.8 3 صفحۀ 298 واژه ها وسیله اند.اگر آنهارا با قلبی بی ریا و ذهنی پاک بخوانی،دعا تاثیرگذار خواهد بود و اجازه میدهد با کامی ارتباط برقرار کنی. 0 0 Daydreamer 1403/7/19 عشق ماهواره ای گنکی فرگوسن 3.8 3 صفحۀ 47 هیچ وقت نمیدانی که یک کمک کوچک، تا چه حد میتواند تاثیرگذار باشد. 0 3 Daydreamer 1403/7/27 عشق ماهواره ای گنکی فرگوسن 3.8 3 صفحۀ 178 گمان میکنم که وجود نداشتن،هرگونه ترس از ترافیک و یا مرگ را از بین میبرد. 0 0 Daydreamer 1403/7/27 عشق ماهواره ای گنکی فرگوسن 3.8 3 صفحۀ 149 هرچند،همیشه بدست آوردن چیزی که سزاوارش هستی،یک بُعد گستاخانه هم دارد.اگر مردم سزاوار شادی هستند،باید آن را بدست بیاورند اما شادیای که در ازای گرفتن شادی فرد دیگری بدست آید....زندگیای که در ازای گرفتن زندگی دیگران بدست آید،سزاوار ستانده شدن است. 0 0 عرفان بساکی 1403/3/9 عشق ماهواره ای گنکی فرگوسن 3.8 3 صفحۀ 182 دختر مرا به سمت پله ها راهنمایی میکند و از من میخواهد که به شانه او تکیه کنم هر چند بدون کمک او نیز مشکلی برایم پیش نمیاید اما پیشنهاد کمکش قبول می.کنم این روزها مردم به ندرت چنین کارهای دلسوزانه ای انجام میدهند و حیف است که پیشنهاد کمکشان را رد کنی. ابتدا حس بدی در مورد این دختر داشتم - او خیلی عجیب به نظر میرسید - اما حالا مهربانی هایش دارد برایم آشکار می شود. 0 1 عرفان بساکی 1403/3/13 عشق ماهواره ای گنکی فرگوسن 3.8 3 صفحۀ 195 اگه میخوای باور داشته باشی که اون ازت محافظت میکنه باید بپذیری که میتونه بهت اسیب هم بزنه باید بپذیری که اگه از کامی غافل بشی و دیگه به اون احترام نذاری به خودت و اطرافیانت آسیب میزنه اگر فکر می کنی که نمیتونی مسئولیتش رو برعهده ،بگیری بهتره اصلاً ایمان نداشته باشی متوجه شدی؟ . عمیقاً راجع به چیزهایی که پدرم گفته بود فکر کردم ایمان داشتن مسئولیتهایی را نیز به همراه دارد نمیتوانی فقط انتظار نعمتها و موهبتها را داشته باشی اگر باور داری که ایمانت میتواند دنیا را نجات دهد، باید بپذیری که می تواند آن را هم نابود کند. 0 1 Daydreamer 1403/7/27 عشق ماهواره ای گنکی فرگوسن 3.8 3 صفحۀ 120 ابتدا عاشق مردمانی بودم که آن پایین زندگی میکردند،و توجهم به سمت نیت های خوبی جلب میشد که باور داشتم در هر فردی پیدا میشود.انسان ها شدیدا دچار نقصان بودند،ولی باور داشتم که میخواهند بهترین نسخه از خودشان باشند،آن ها این تلاش بیهوده را باهم به اشتراک میگذاشتند و در عین حال،از یکدیگر پنهانش میکردند. 0 0