بریدههای کتاب دیوان شهریار Zahra Sarmadi 16 ساعت پیش دیوان شهریار جلد 1 محمدحسین شهریار 4.7 0 صفحۀ 72 جز خدا کو با تمام آفرینش همره است هر دلی را دلبری بایست و دلداری جدا یاری از یاران جدا کردم حریفی دید و گفت: کردی از ماران خود، خوشخال و خط ماری جدا 0 7 Zahra Sarmadi 15 ساعت پیش دیوان شهریار جلد 1 محمدحسین شهریار 4.7 0 صفحۀ 80 عمر ما را مهلت امروز و فردای تو نیست من که یک امروز مهمان توام، فردا چرا نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم دیگر اکنون با جوانان ناز کن با ما چرا 0 4 آیــــدا 1404/2/5 دیوان شهریار جلد 1 محمدحسین شهریار 4.7 0 صفحۀ 79 آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا بیوفا حالا که من افتادهام از پا چرا نوشدارویی و بعد از مرگ سهراب آمدی سنگدل این زودتر میخواستی حالا چرا 0 34 مینا 1402/11/5 دیوان شهریار جلد 1 محمدحسین شهریار 4.7 0 صفحۀ 5 0 2 آیــــدا 1404/1/27 دیوان شهریار جلد 1 محمدحسین شهریار 4.7 0 صفحۀ 73 من آن بخت سپید خود که گم شد سال ها از من کنون در گوشه چشم سیاهی کرده ام پیدا... 0 17 Zahra Sarmadi دیروز دیوان شهریار جلد 1 محمدحسین شهریار 4.7 0 صفحۀ 71 در دل و دیده به دنبال تو گردم شبوروز تا به سر خواهدم این گنبد مینا گشتن دل به دریا زده ام بر لب دریای غمت قطرهای خواهم از آن خوردن و دریا گشتن 0 8 Zahra Sarmadi دیروز دیوان شهریار جلد 1 محمدحسین شهریار 4.7 0 صفحۀ 71 من بدین نکته رسیدم که بهشت موعود هست در حسن تو مشغول تماشا گشتن نقش من عاشقی و در خط و خال رخ توست همه چون زلف تو آشفتن و شیدا گشتن 0 5