بریدههای کتاب بلیت آبی None 1403/1/12 بلیت آبی سوفی مکینتاش 3.8 1 صفحۀ 204 بعضی وقت ها حق انتخاب داشتن زیبا با لازم نیست، بلکه گیج کننده است . 1 5 homagharibi 1404/2/11 بلیت آبی سوفی مکینتاش 3.8 1 صفحۀ 41 گفتم من مدتهاست که غم و غصه رو پشت سر گذاشتهم. غم و غصه برام پوستهای بود که دیگر از تنم درآوردهم. 0 3 homagharibi 1404/2/11 بلیت آبی سوفی مکینتاش 3.8 1 صفحۀ 26 بعضی وقتها آگاهی از اینکه جایی هست، جایی که من نمیتوانم بروم به ذهنم هجوم میآورد. و دلم میخواست بروم همانجا. مگر کسی هست که بعد از ممنوع شدن چیزی، نخواهد مزهاش کند؟ 0 3 homagharibi 1404/2/11 بلیت آبی سوفی مکینتاش 3.8 1 صفحۀ 69 گفت ترس از تبعید یکی از ترسهای طبیعی انسانه. مُهرِ تاییدیه بر اینکه ما از جنس دیگهای هستیم، چیزی سربهراه نشدنی، همون سوءظنی که همیشه به خودمون داریم. 0 3 homagharibi 7 روز پیش بلیت آبی سوفی مکینتاش 3.8 1 صفحۀ 237 سرانجام، داشتم تفاوتش را یاد میگرفتم، تفاوت بین جبر و اختیار را. تفاوت بین آنچه از روی بیچارگی دنبالش میروی و آنچه از سر کنجکاوی دنبالش را میگیری. از سر زیبایی. از سر نوعی عشق. 0 6