بریدههای کتاب دیدار دوباره در کافه اروپا بهار ناصری 1404/1/15 دیدار دوباره در کافه اروپا اسلاونکا دراکولیچ 3.0 5 صفحۀ 193 البته معلوم است که"وقتی خودمان سکوت می کنیم،ديگران از جانب ما سخن می گویند. 0 14 مارال یوسفیان 3 روز پیش دیدار دوباره در کافه اروپا اسلاونکا دراکولیچ 3.0 5 صفحۀ 24 نه که در غرب فساد نباشد،البته که هست،اما فرق هست بین فساد های موردی غرب و فساد سیستماتیک نظام های شرق .اینجا چرخ جامعه با فساد می چرخد. تعجبی ندارد که خیلی از مردم افسرده اند و باقی هم دارند کشورشان را ترک می کنند. 0 21 مارال یوسفیان 3 روز پیش دیدار دوباره در کافه اروپا اسلاونکا دراکولیچ 3.0 5 صفحۀ 47 به عکس که نگاه می کردم،می دانستم ناظر بی طرفی نیستم-تک تک ما از پشت تجربیات و خاطرات خودمان به این تصویر نگاه می کنیم. 0 0 مارال یوسفیان 3 روز پیش دیدار دوباره در کافه اروپا اسلاونکا دراکولیچ 3.0 5 صفحۀ 74 مثلا زمانی که آتئیست بود به عضویت کلیسا پروتستان اصلاح شده درآمد...تصمیم گرفت به جای آنکه نخبگانِ روشنفکرِ طرفدار غرب را رهبری کند،نماینده ی کارگران و روستائیان باشد.اوربن شستش خبر دار شده که اگر خود را مذهبی جلوه دهد،نفوذش بر این قشر راحت تر خواهد بود. 0 0 مارال یوسفیان دیروز دیدار دوباره در کافه اروپا اسلاونکا دراکولیچ 3.0 5 صفحۀ 130 هنوز می دیدم زندگی در اینجا(سوئد)چه نظم و ترتیب درستی دارد و نهادهای دولتی نه برای آزار دادن یا کنترل و نظارت که واقعا برای کمک به مردم ساخته اند. 0 3