بریدههای کتاب رونی یک پیانو قورت داده Haditheh 6 روز پیش رونی یک پیانو قورت داده تیمور آقامحمدی 3.8 14 صفحۀ 50 0 1 Haditheh 6 روز پیش رونی یک پیانو قورت داده تیمور آقامحمدی 3.8 14 صفحۀ 148 0 1 Haditheh 6 روز پیش رونی یک پیانو قورت داده تیمور آقامحمدی 3.8 14 صفحۀ 63 اینجا ته خط است برایم:فکر کردن به مرگ مادر در روز تولدم.برای همین به مستند کیهان؛اودیسه ای فضازمانی پناه می برم.مستندی علمی درباره کهکشان،زمین و انسان.نیل دگراس تایسون برنامه اش را با این جمله شروع می کند:((عالم،همه آن چیزی است که وجود دارد،وجود داشته است،یا به وجود خواهد آمد.)) 0 1 Haditheh 1404/3/3 رونی یک پیانو قورت داده تیمور آقامحمدی 3.8 14 صفحۀ 20 چشمانم را می بندم و تمام جهان می افتد و می میرد پلک هایم را می گشایم و همه چیز دوباره زاده می شود 0 2 مطهره سزاوار 1403/3/16 رونی یک پیانو قورت داده تیمور آقامحمدی 3.8 14 صفحۀ 14 بقیه بهم می گویند رونی . خیالتان را راحت کنم تا نروید توی سایت های بی دوپیکر دنبال معنی اسمم بگردید ، خودم بهتان می گویم . اسمم معنی یونانی دارد و چند معنی هم برایش نوشته اند : زیبا روی ،روی زیبا ، عامل پيروزی، دختر خوش یمن. من نه تنها همه این را در یک جا دارم ، بلکه یک معنی هم برایش ساخته ام : پیانیست تنها 0 0 Haditheh 6 روز پیش رونی یک پیانو قورت داده تیمور آقامحمدی 3.8 14 صفحۀ 48 بتهوون می گوید:((آنجا که سخن از گفتن باز می ماند موسیقی آغاز می شود.)) 0 2 Haditheh 6 روز پیش رونی یک پیانو قورت داده تیمور آقامحمدی 3.8 14 صفحۀ 127 0 1