بریدههای کتاب زمانی که همسبیل دالی بودم Satoru 1404/4/19 زمانی که همسبیل دالی بودم محمدرضا مرزوقی 4.6 1 صفحۀ 4 تنها تفاوت من با دیوانهها این است که من دیوانه نیستم! 0 14 Satoru 1404/4/19 زمانی که همسبیل دالی بودم محمدرضا مرزوقی 4.6 1 صفحۀ 13 «بعضی آدمها دیگه تکرار نمیشن. شاید هم دلیل مهم بودنشون همینه.» 1 11 Satoru 1404/4/19 زمانی که همسبیل دالی بودم محمدرضا مرزوقی 4.6 1 صفحۀ 28 مثل یه خواب بود. ولی یه خواب ترسناک... 0 11 Satoru 1404/4/20 زمانی که همسبیل دالی بودم محمدرضا مرزوقی 4.6 1 صفحۀ 28 بعضیها اون قدر جالبن که حتی وقتی ازشون بد میگن باز آدم دوست داره بره از نزدیک باهاشون آشنا بشه. 0 50 Satoru 1404/4/20 زمانی که همسبیل دالی بودم محمدرضا مرزوقی 4.6 1 صفحۀ 35 فقط حرفی برای گفتن داشتن مهم نیست باید حرف تازه ای برای گفتن داشت. 0 7 Satoru 1404/4/20 زمانی که همسبیل دالی بودم محمدرضا مرزوقی 4.6 1 صفحۀ 36 درباره ی مدرنیته اصلا نگران نباشین. متأسفانه این تنها چیزیه که هر کاری کنین نمیتونین ازش فرار کنین. 0 6 Satoru 1404/4/20 زمانی که همسبیل دالی بودم محمدرضا مرزوقی 4.6 1 صفحۀ 36 در واقع من از فروید یاد گرفتم که چطور به رؤیاها بیشتر از واقعیت اهمیت بدم و خیال رو اساس کار خودم قرار بدم. همچنین از انیشتین و فرضیهی زمان اون یاد گرفتم که اختیار زمان دست خود ماست ما میتونیم به جایی برسیم که زمان رو کنترل کنیم. 0 11 Satoru 1404/4/21 زمانی که همسبیل دالی بودم محمدرضا مرزوقی 4.6 1 صفحۀ 42 ما توی دوران بدی زندگی میکنیم مجبوریم هی خودمون رو سانسور کنیم. 1 12 Satoru 7 روز پیش زمانی که همسبیل دالی بودم محمدرضا مرزوقی 4.6 1 صفحۀ 48 تموم جنگها شبیه هم هستن ولي براي كساني که کشته میشن همیشه فرق میکنه. 0 22 Satoru 7 روز پیش زمانی که همسبیل دالی بودم محمدرضا مرزوقی 4.6 1 صفحۀ 59 همه چیز دنیای من حقیقیه،جز خود من که خیالم . 0 9 Satoru 7 روز پیش زمانی که همسبیل دالی بودم محمدرضا مرزوقی 4.6 1 صفحۀ 94 برای رفاقت باید بهترینها رو فدا کنیم و برای هنر همه چیز رو. 0 39 Satoru 6 روز پیش زمانی که همسبیل دالی بودم محمدرضا مرزوقی 4.6 1 صفحۀ 95 اثر خلاق رو هنرمند به تنهایی به وجود نمیآره بلکه بیننده با رمزگشایی و تعبیر کیفیتهای درونی اثر اون رو با دنیای بیرون پیوند میده و به این ترتیب سهم خودش رو به کار خلاق اضافه می کنه. 0 10 Satoru 6 روز پیش زمانی که همسبیل دالی بودم محمدرضا مرزوقی 4.6 1 صفحۀ 135 ما سر این جاده منتظر ماشین ایستادیم. ماشینی که بعید میدونم حالا حالاها پیداش بشه چون فدریکو شاعره و به راحتی روی قول دیگران حساب میکنه. 0 5 Satoru 6 روز پیش زمانی که همسبیل دالی بودم محمدرضا مرزوقی 4.6 1 صفحۀ 139 برای ساختن آینده حتما لازم نیست گذشته رو خراب کنیم 0 7 Satoru 6 روز پیش زمانی که همسبیل دالی بودم محمدرضا مرزوقی 4.6 1 صفحۀ 153 -«چرا سربازهای فرانکو، لورکا رو میکشن؟» + «برای اینکه اون یه آزادی خواه بود و میخواست تموم مردم با هم برابر باشن و هر جور که دوست دارن زندگی کنن.» -«گفت خب اینها که اشکالی نداره!» + «از نظر دیکتاتورها همه چی اشکال داره.» 0 5 Satoru 6 روز پیش زمانی که همسبیل دالی بودم محمدرضا مرزوقی 4.6 1 صفحۀ 157 0 6 Satoru 6 روز پیش زمانی که همسبیل دالی بودم محمدرضا مرزوقی 4.6 1 صفحۀ 160 0 13 Satoru 6 روز پیش زمانی که همسبیل دالی بودم محمدرضا مرزوقی 4.6 1 صفحۀ 160 مهمترین درسی که از جنگ میگیری اینه که ازش جون سالم به در ببری 0 7 Satoru 7 روز پیش زمانی که همسبیل دالی بودم محمدرضا مرزوقی 4.6 1 صفحۀ 43 من فقط دارم توی زادگاه خودم زندگی میکنم. این حق هر کسیه که توی جایی که به دنیا اومده زندگی کنه و بعد هم بمیره. 0 9