بریدههای کتاب پروفسور فوفو مریم قاروبی 1403/4/10 پروفسور فوفو معصومه میرابوطالبی 4.2 24 صفحۀ 59 فو اسم یونانیِ یه جور سنبله. شبیه سنبلالطیب خودمون. یه سنبل زیبا و خوشبو. 0 1 مریم قاروبی 1403/4/11 پروفسور فوفو معصومه میرابوطالبی 4.2 24 صفحۀ 147 میدونی هویت یعنی چی؟ "این حیوونها شناسنامهی ما فوفوها و گلیمگوشها هستن. خرس و پلنگ و قرقی و گوزن و... اگه اینها نباشن از گلیمها فقط یه زمینهی خالی میمونه، بدون نقشونگار. یعنی همهی گلیمگوشها میشن مثل هم..." 0 0 مریم قاروبی 1403/4/11 پروفسور فوفو معصومه میرابوطالبی 4.2 24 صفحۀ 153 تازگیها یاد گرفته بود که میتواند زبالههای تر را در باغچه دفن کند تا برای درختها هم مفید باشد. 0 0 𝓜𝓪𝓼𝓸𝓾𝓶𝓮𝓱 𝓽𝓪𝓱𝓮𝓻𝓲 1404/3/31 پروفسور فوفو معصومه میرابوطالبی 4.2 24 صفحۀ 8 حالا اینها اصلا مهم نیستند ؛ حالا مهم پروفسور فوفو است. می خندید؟ بله.....فوفو. درست شنیدید، اسمش فوفو است . یک معلم قد بلند. لاغر،با یک مقنعه کج و کوله و مانتویی که عجیب ترین مانتوی دنیا است. باورتان نمی شود اگه بگویم مانتویش از گلیم است. مثل اینکه پروفسور فوفو الگو خیاطی مانتویش را انداخته باشد روی گلیم و دور تا دور را برش بزند و بدوزد . البته خیلی هم بدک نیست اما خب با هر مانتویی که تا حالا دیده اید، فرق دارد. 0 2 مریم قاروبی 1403/4/6 پروفسور فوفو معصومه میرابوطالبی 4.2 24 صفحۀ 37 هر روز سطل کلاس پر میشه از کیسههایی که بچهها توش خوراکی آوردن. همه هم پلاستیکی هستن. برای هر زنگ تفریح هم یه کیسه. سهم هر دانشآموز میشه چهار کیسه. یعنی کیسههای کلاس ما که بیست و چهار نفر هستیم میشه نود و شش تا. راستی راستی خیلی زیادهها. اصلاً بهش فکر نکرده بودم. ما چقدر زباله درست می کنیم! 0 1 𝓜𝓪𝓼𝓸𝓾𝓶𝓮𝓱 𝓽𝓪𝓱𝓮𝓻𝓲 7 روز پیش پروفسور فوفو معصومه میرابوطالبی 4.2 24 صفحۀ 73 0 0