بریدههای کتاب مگنس چیس و چکش ثور کاساندرا 6 روز پیش مگنس چیس و چکش ثور جلد 2 ریک ریوردان 4.6 4 صفحۀ 296 من سفیر نیستم. معلم یا نمونه هم نیستم. من فقط... منم سعی میکنم تا اونجایی که میتونم، خودم باشم. 2 25 Anooshe 1404/4/15 مگنس چیس و چکش ثور جلد 2 ریک ریوردان 4.6 4 صفحۀ 461 «میدونی مگنس... بعضی وقت ها بهتره جایی را که میتونی ببینی، نگاه نکنی یا به هرچیزی که میتونی بشنوی، گوش نکنی.» 0 9 کاساندرا 6 روز پیش مگنس چیس و چکش ثور جلد 2 ریک ریوردان 4.6 4 صفحۀ 291 آدم هرچی پیرتر بشه، پذیرفتن اینکه دنیا ممکنه اونجوری نباشه که فکر میکرده، براش سختتر میشه. 1 35 کاساندرا 6 روز پیش مگنس چیس و چکش ثور جلد 2 ریک ریوردان 4.6 4 صفحۀ 65 کسانی که تنهایی را ترجیح میدادند، معمولاً بهترين داستانها را تعریف میکردند. آنها از همه جالبتر بودند و زيرکانهترین راهها را برای زنده ماندن بلد بودند. 0 26 کاساندرا 4 روز پیش مگنس چیس و چکش ثور جلد 2 ریک ریوردان 4.6 4 صفحۀ 476 بعضی وقتها آدم باید خودش به خودش کمک کنه. 3 31