بریدههای کتاب دوباره والد خودت شو مالیس. 1404/5/24 دوباره والد خودت شو یونگ کنگ چان 4.3 1 صفحۀ 73 به هیچ نیازی به اندازهی نیاز مراقبت یک پدر از فرزندش در کودکی نمیتوانم فکر کنم. - زیگموند فروید 0 14 مالیس. 5 روز پیش دوباره والد خودت شو یونگ کنگ چان 4.3 1 صفحۀ 89 هر آنچه برایت اتفاق میافتد از آن تو است. آن را متعلق به خودت کن. آن را به خورد خودت بده حتی اگر قورت دادنش سخت باشد. بگذار به تو چیزی بیاموزد زیرا روزی این کار را خواهد کرد. - شرل استرید 0 5 مالیس. 5 روز پیش دوباره والد خودت شو یونگ کنگ چان 4.3 1 صفحۀ 95 هیچوقت نمیتوانیم بیشتر از دیگران بدانیم. 0 5 مالیس. 5 روز پیش دوباره والد خودت شو یونگ کنگ چان 4.3 1 صفحۀ 99 اینکه گریه کنید تا کمکی بخواهید آن هم وقتی میدانید هیچکس کنارتان نیست که به شما کمک کند چه فایدهای دارد؟ وقتی به این مرحله رسیدید بسیار سخت میشود تا احساساتتان دوباره برگردد. 0 5 مالیس. 5 روز پیش دوباره والد خودت شو یونگ کنگ چان 4.3 1 صفحۀ 118 تصور ازدستدادن عشق والدینمان به قدری طاقتفرسا است که ما ترجیح میدهیم برای ناتوان بودن آنها در عشق ورزیدن به ما، خودمان را سرزنش کنیم. 0 3 مالیس. 5 روز پیش دوباره والد خودت شو یونگ کنگ چان 4.3 1 صفحۀ 105 زمانی که اجازه میدهیم خود باارزش و واقعی ما دیده و شناخته شود ما عشق را برداشت میکنیم. - برنه براون 0 5 مالیس. 5 روز پیش دوباره والد خودت شو یونگ کنگ چان 4.3 1 صفحۀ 110 هیچوقت نمیتوانی از نظر روحی برای دردی آماده باشی مگر اینکه اسمش درد نباشد. 0 5 مالیس. 5 روز پیش دوباره والد خودت شو یونگ کنگ چان 4.3 1 صفحۀ 113 زمانی که بزرگ میشدیم به ما یاد دادهاند احساساتمان را انکار کنیم و درکی از آن نداشته باشیم. 0 5 مالیس. 5 روز پیش دوباره والد خودت شو یونگ کنگ چان 4.3 1 صفحۀ 120 زمانی که به مدت طولانی در تونل تاریکی قدم میزنید اولین پرتو نور چشمانتان را اذیت خواهد کرد. اما اگر علیرغم درد اولیه به مسیر خودتان ادامه دهید به زودی خروجی را پیدا خواهید کرد، 0 3 مالیس. 5 روز پیش دوباره والد خودت شو یونگ کنگ چان 4.3 1 صفحۀ 123 سرزنش کردن والدینتان به خاطر هدایت کردن شما در مسیری اشتباه تاریخ انقضایی دارد؛ آن هم زمانی که به اندازه کافی بزرگ شدهاید تا خودتان فرمان را به دست بگیرید. شما خودتان مسئول هستید. - جی کی رولینگ 0 2 مالیس. 5 روز پیش دوباره والد خودت شو یونگ کنگ چان 4.3 1 صفحۀ 143 بهترین هدیهای که میتوانید به فردی بدهید، عشقی بیقید و شرط و پذیرفتن آن فرد است. - برایان تریسی 0 2 مالیس. 5 روز پیش دوباره والد خودت شو یونگ کنگ چان 4.3 1 صفحۀ 151 حقیقت این است که ما از دیگران انتظارات زیادی داریم. ما نمیتوانیم از دیگران انتظار داشته باشیم دقیقا شبیه ما باشند. آنها خود ما نیستند. خواستهها و انتخابهای آنها شبیه به ما نیست. 0 3 مالیس. 5 روز پیش دوباره والد خودت شو یونگ کنگ چان 4.3 1 صفحۀ 157 یک کودک با نیاز دوست داشته شدن به دنیا میآید و هیچوقت این نیازش تغییر نمیکند. - فرانک کلارک 0 3 مالیس. 1404/5/20 دوباره والد خودت شو یونگ کنگ چان 4.3 1 صفحۀ 13 زمانی که پنج سالم بود از پدر و مادرم فرار میکردم. تا قبل از بزرگسالی نفهمیدم چیزی که واقعا میخواستم این بود که وقتی از آنها فرار میکنم کسی به دنبال من بیاید. - ویلی امس 0 11 مالیس. 1404/5/20 دوباره والد خودت شو یونگ کنگ چان 4.3 1 صفحۀ 23 درون هر فرد بزرگسالی کودکی سکونت میکند که قبلا بوده است و درون هر کودکی، بزرگسالی نهاده شده که به آن فرد تبدیل خواهد شد. - جان کانلی 0 9 مالیس. 1404/5/22 دوباره والد خودت شو یونگ کنگ چان 4.3 1 صفحۀ 37 چرا بدنش یخ زد انگار که هنوز هم آن کودکی است که با او بدرفتاری میشد؟ چرا از خودش محافظت نکرد؟ 0 4 مالیس. 1404/5/22 دوباره والد خودت شو یونگ کنگ چان 4.3 1 صفحۀ 32 برای کمک و راهنمایی به والدینمان مراجعه کردیم اما چیزی که آنها به ما آموختند مفید نبود. فقط رسمورسوم و قانونهایی که از اجدادمان نسلبهنسل به دست ما رسیده است را به ما آموختهاند. 0 9 مالیس. 1404/5/22 دوباره والد خودت شو یونگ کنگ چان 4.3 1 صفحۀ 35 والدین اصلیترین الگوی رفتاری برای کودکان هستند. هر کلمه، حرکت و عملی تاثیرگذار است. هیچ نیروی بیرونی و هیچ فردی به اندازهی والدین بر روی کودک تاثیرگذار نیست. -باب کشان 0 6 مالیس. 1404/5/22 دوباره والد خودت شو یونگ کنگ چان 4.3 1 صفحۀ 36 پدرش قبلا با او مانند ویل صحبت میکرد. او هیچکس را نداشت که نجاتش دهد. 0 4 مالیس. 1404/5/22 دوباره والد خودت شو یونگ کنگ چان 4.3 1 صفحۀ 39 وضعیت من اینطور که عادت کرده بودم آرامشم را حفظ کنم و با پدرم بحث نکنم. (کاری که مادرم انجام میداد.) من به صورت غیرارادی زمانی که فردی از من ایراد میگرفت آرام و مطیع میشدم. هیچوقت برای من اتفاق نیفتاد که بتوانم نظر خودم را بیان کنم. 0 2