بریدههای کتاب جنگ تریاک؛ خدای آتش آسمان احمدی 1403/12/14 جنگ تریاک؛ خدای آتش جلد 3 آر. اف. کوانگ 4.5 2 صفحۀ 104 اعتقاد داشتن به خدایان کار سختی بود. فقط وقتی از ته دل ایمان میآوردند که یکی از آنها مستقیما در چشمهایشان زل میزد. 0 5 آسمان احمدی 1403/12/23 جنگ تریاک؛ خدای آتش جلد 3 آر. اف. کوانگ 4.5 2 صفحۀ 322 خطای تو همین بود. تو میجنگیدی تا زنده بمونی..... من میجنگیدم که ببرم... توی تاریخ اسم افرادی بیشتر میدرخشه که قدم اول رو برداشتن، نه اونهایی که دنبال ثبات بودن 0 6 مگالونیا 1404/5/4 جنگ تریاک؛ خدای آتش جلد 3 آر. اف. کوانگ 4.5 2 صفحۀ 63 بهترین نقشه، نقشهای بود که تا زمان اجرا سرّی بماند. خنجرِ در آستین، عمیقتر میبرید. 0 47 مگالونیا 1404/5/8 جنگ تریاک؛ خدای آتش جلد 3 آر. اف. کوانگ 4.5 2 صفحۀ 127 زخمهای روحی با تظاهر به اینکه هیچوقت اتفاق نیفتادن، درمان نمیشن. باید باهاشون مثل زخم عفونی برخورد کرد. با یه چاقوی داغ بازش میکنی و گوشت گندیده رو درمیاری تا شاید اونوقت بتونی بهبود پیدا کنی. 0 46 مگالونیا 5 روز پیش جنگ تریاک؛ خدای آتش جلد 3 آر. اف. کوانگ 4.5 2 صفحۀ 172 زنده موندن خیلی سختتر از مردنه. عذابی که میکشی به خاطر این نیست که لیاقت زنده موندن نداری... به این معنیه که آدم شجاعی هستی. 0 4 مگالونیا 5 روز پیش جنگ تریاک؛ خدای آتش جلد 3 آر. اف. کوانگ 4.5 2 صفحۀ 312 هدف از انتقام، التیام نیست. بلکه آن لذت گذرایی است که موقتا درد را تسکین میدهد. 0 8 مُحیصا 1403/8/28 جنگ تریاک؛ خدای آتش جلد 3 آر. اف. کوانگ 4.5 2 صفحۀ 22 دیگر یاد گرفته بود چطور خاطراتش را دفن کند و تنها این گونه می توانست بدون آن که دیوانه شود به زندگی ادامه دهد. 0 33 مُحیصا 1403/9/2 جنگ تریاک؛ خدای آتش جلد 3 آر. اف. کوانگ 4.5 2 صفحۀ 127 زخم های روحی با تظاهر به این که هیچ وقت اتفاق نیفتادن، درمان نمیشن. باید باهاشون مثل زخم عفونی برخورد کرد. با یه چاقوی داغ بازش می کنی و گوشت گندیده رو در میاری تا شاید اون وقت بتونی بهبود پیدا کنی. 1 17