بریدههای کتاب پتش خوآرگر: مردی از تبار اژدها آزفنداک 1404/5/22 پتش خوآرگر: مردی از تبار اژدها جلد 2 آرمان آرین 4.1 10 صفحۀ 132 پیر خندید و با اطمینان گفت:« تو بهترین خواهی بود، چرا که کاستیهای انسان درست در همان زمانی که آنها را میشناسد و به آنها اقرار میکند از او جدا میشود و خود اوست که میتواند یا برای همیشه رهای شان واگذارد!» 0 7 آزفنداک 1404/5/24 پتش خوآرگر: مردی از تبار اژدها جلد 2 آرمان آرین 4.1 10 صفحۀ 298 0 0 مهشاد حمزهلو دیروز پتش خوآرگر: مردی از تبار اژدها جلد 2 آرمان آرین 4.1 10 صفحۀ 135 نباید فریب بخوری و باور کنی که همه چیز هست و ما تا ابد گرفتار گیتی خواهیم ماند! نباید خام شوی و بیندیشی که همه چیز نیست و جهان به کلی خواب و خیال است! نتیجهی این دو اندیشهی افراط و تفریط نیز جز این نخواهد بود که جهانها ناآباد رها شوند و کاری که هر کس برای آن آفریده شده معطل بماند... حال آنکه ما، هم برای ساختن آمدهایم و هم برای رها کردن! هم برای عشق ورزیدن و هم برای دل نبستن! 0 0 اختر خانوم 1404/3/30 پتش خوآرگر: مردی از تبار اژدها جلد 2 آرمان آرین 4.1 10 صفحۀ 188 مردمان نوع تو مار های بسیاری در اندرون خود دارند اگر چه به ظاهر، پیراسته از مار های شانه اند! 0 0 اختر خانوم 1404/3/30 پتش خوآرگر: مردی از تبار اژدها جلد 2 آرمان آرین 4.1 10 صفحۀ 135 ما برای غفلت، آفریده نشدهایم. پس هر آنچه سبب ساز غفلت توست، دشمن توست! 0 1