بریدۀ کتاب

شهید نوید: روایتی از زندگی شهید مدافع حرم نوید صفری
بریدۀ کتاب

توی دفتر خاطراتم نوشته بودم: «شهادت برایش نخواهم ضرر کرده‌ام، اما شهادت کافی نیست. زیبا رفتن و پربرکت بودن خونش برایم اهمیت دارد. دلم می‌خواهد با شهادتش جامعه‌ای زنده بشود و آدم‌های زیادی احیا شوند. اگر او را بپذیرند انگار من را پذیرفته‌اند. من به حکمت و مشیت الهی اعتقاد دارم، به اینکه سعادت و عاقبت به خیری دنیا و آخرت خیلی بهتر از زندگی زودگذر این دنیاست، هرچند تنهایی من سخت باشد که هست. شهادت اینقدر زیباست، فدا شدن در راه ائمه و ارباب اینقدر زیباست که همه اینها را قابل تحمل می‌کند. دلم می‌خواهد هر دو فدایی اسلام و اهل بیت باشیم و به نهایت بندگی برسیم.» بریده‌ای از کتاب #شهید_نوید از زبان همسر شهید (برگرفته از دفتر خاطرات همسر شهید)