بریدۀ کتاب
1403/5/29
همه ما در دنیایی پیچیده، بیش از حد تحریک برانگیز و بسیار هوشمند زندگی میکنیم. بیش از حد فکر کردن، واکنشی به این روند در زندگی است. اما بیش از حد فکر کردن چیست؟ همانطور که از نامش پیداست، غریزه های شناختی و عادی ما را به تکاپو میاندازد. تفکر افراطی زمانی رخ میدهد که فرایند های فکری ما از کنترل خارج شوند و ناراحتمان کنند. تحلیل بی پایانِ خود و زندگی ما، مقوله ای است که پایانی برای آن وجود ندارد، ناخواسته، توقف ناپذیر و عبث! مغز انسان، معمولاً، به حل مسائل و درک بهتر شرایط کمک میکند، اما تفکر بیش از حد نتیجه ای عکس دارد.