بریده‌ای از کتاب زنان کوچک اثر لوییزا می الکوت

بریدۀ کتاب

من بهترین چیزم را به کشور عزیزم بخشیدم و اشک هایش را نگه داشتم . چرا باید شکایت کنم در حالی که هر دو ما داریم ، وظیفه مان انجام می دهیم ؟ اگر می بینی به کمک کسی نیاز ندارم برای این است که بهترین دوست را دارم، حتی بهتر از پدرت، کسی که حمایتم می کند و موجب آرامشم می شود. دخترم ، مشکلات و وسوسه های زندگی برای تو تازه دارند شروع می شوند، ممکن است بیش تر از این هم بشوند، ولی اگر به قدرت وبخشش خدا اعتقاد داشته باشی، به تمام مشکلات غلبه می کنی. قدرت خرد انسان در مقابل خدا هیچ است. لطف خداوند نه تمام شدنی است و نه تغییر پذیر. عشق به او سرچشمه آرامش ، خوشبختی و قدرت است. سعی کن با تمام وجودت ایمان داشته باشی.