بریده‌ای از کتاب زیگموند فروید در قاب عکس ها و لابه لای کلمات اثر لوسی فروید

بریدۀ کتاب

٣٤ دانشگاه وین در۱۸۷۳ هنگامی که برای نخستین بار به دانشگاه رفتم دستخوش نومیدی های فراوانی شدم بیش از هر چیز، احساس کردم دیگران توقع دارند من خود را فرودست و غریبه بدانم چون یهودی بودم به شدت از این امر سرباز زدم هرگز نمی توانستم درک کنم که چرا باید از اجداد خود یا آن طور که مردم میگفتند از «نژادم ، شرمزده باشم. بدون هیچ افسوسی با عدم پذیرش خودم در جامعه ی دانشگاهی کنار آمدم زیرا به نظرم میرسید که به رغم این طرد شدگی انسان فعال میتواند در چارچوب انسانیت گوشه ای دنج پیدا کند با این همه این تأثیرات نخستین ر دانشگاه پیامدی داشت که بعدها مهم از کار درآمد از همان کودکی من با سرنوشت کسانی که در جبهه ی مخالف بودند و از سوی اکثریت متمركز تحریم میشدند آشنا بودم بنیادهایی این چنین تا حدی زمینه ساز استقلال داوری هستند. جستاری در خود زندگی نامه نویسی