بریده‌ای از کتاب سفر روح اثر مایکل نیوتن

K@nashi

K@nashi

11 ساعت پیش

بریدۀ کتاب

یکی از جنبه‌های مهم ماموریتِ ما در کره یِ خاکی🌍 این است که علی‌رغم جدا ماندن از اصل،مسکن و مأوای واقعیِ خود🏡✨،بتوانیم این‌جا را تحمل کنیم. روح💫هنگامی که در قالبِ جسمِ انسان است، اصولاً تنهاست😔 تحملِ غربت و تنهاییِ نسبیِ روح،روی کره ی خاکی🌎در دورانِ موقتِ زندگیِ جسمی⏳، به‌ خصوص وقتی دشوارتر می‌شود که به علتِ دیدِ محدودِ ضمیر آگاه خود🤔 تصور کند بعد از این زندگی هیچ چیز وجود ندارد❌⚰️ شک و تردیدهای ما🤨 وسوسه‌مان می‌کند که فقط به دنبال دست‌آویزها و وابستگی‌هایی در دنیایِ اطرافِ خود🔍 بگردیم که می‌توانیم آنها را ببینیم. یافته‌ها و کشفیاتِ علمی🔭 نمایان‌گرِ ناچیزیِ کره یِ زمین🌎 مانند ذره یِ ماسه‌ای🏖️ در حاشیه یِ یک ساحلِ عظیمِ (کهکشان)🌌 و در برابر دریایِ عظیمِ (کائنات)🌊✨ است و این،احساسِ پوچی و بی‌اهمیتی ما را صد چندان می‌کند😢💔