بریدهای از کتاب مهر بیکران: نگاهی به رافت امام زمان (ع) اثر محمدحسن شاه آبادی
به امام جعفر صادق(ع) عرض کردم: حدیثی از عَمرو بن اسحاق به من رسیده است. فرمود: بیان کن. گفتم: عمرو گوید: وارد بر امیرمؤمنان(ع) شدم و حضرت در صورت من زردی مشاهده کرد، فرمود: این زردی چیست؟ عرض کرد: به مرضی مبتلا بودم. فرمود: ما با شادی شما شاد می شویم و از غم شما اندوهناکیم و از مریضی شما مریض می گردیم و برای شما دعا می کنیم پس شما دعا می کنید و ما آمین می گوییم. عمرو گوید: گفتم: آنچه فرمودی فهمیدم، امّا چگونه بر دعای ما آمین می گویید؟ فرمود: برای ما مسافتِ دور و نزدیک فرقی ندارد. امام صادق(ع) فرمودند: راست گفت عمرو.