بریدهای از کتاب کتابخانهی نیمه شب اثر مت هیگ
1404/2/26
او معتقد بود هرچه افراد بیشتر در شبکههای اجتماعی به هم مرتبط میشوند، جامعه تنهاتر و منزویتر میشود. او عقیده داشت: «به خاطر همینه که این روزها همه از هم متنفرن. چون از دوستانی که دوست نیستن اشباع شدهن.» پ.ن: یه ماه دیگه تقریبا میشه یک سال که اینستا رو پاک کردم و نیستم. دوستام هی اومدن پرسیدن که چرا نیستی؟ کجایی؟ داری درس میخونی؟ فلان بهمان و خب چون اکثر آدمایی که سوال میپرسن واقعا دنبال جواب نیستن، جوابهای سردستی میدادم که نمیدونم والا، پیر شدم، حوصله آدما رو ندارم و جوابهای اینجوری. بعد که دیگه میدیدم خیلی سمجه و تا جواب نگیره ول کن نیست، شروع میکردم به توضیح دادن که فاصله گرفتم چون تو مجازی کلی آدم آشنا داشتم، ولی وقتی به خودم نگاه میکردم تنها بودم اما اون آشناها این توهم رو بهم میدادن که کلی دوست دارم که طرف منن ولی نبودن. اما الان یه توضیح خیلی بهتر و رسا پیدا کردم، از مجازی فاصله گرفتم چون "از دوستانی که دوست نیستن اشباع شده بودم".