بریده‌ای از کتاب جوان و انتخاب بزرگ: من کو؟! تاثیر روح بر حرکات ورزشی اثر اصغر طاهرزاده

بریدۀ کتاب

اگر شما یکی، دوسال هر روز بنشینید و کارتون ببینید، اوّل از آن خوشتان می‌آید، ولی بعد دلتان شور می‌زند، درست است که نگاه کردن به کارتون را رها نمی کنید، حاضر هم نمی شوید وسط قصه آن را رها کنید و اگر تلویزیون بعد از کارتون، یک فیلم هم داشته باشد آن را هم می‌بینید، ولی باز هم در حین نگاه به فیلم، دلتان شور می‌زند، می‌دانید باید بلند شوید و کاری اساسی انجام دهید امّا نمی دانید چه کار بکنید، می‌دانید که این کار را نباید انجام بدهید ولی چون نمی دانید چه کار باید بکنید، نگاه کردن به فیلم را ادامه می‌دهید، اگر فردا و پس فردا را هم به همین نحو بگذرانید، و چند سال همین روند را در پیش بگیرید، بعد متوجه می‌شوید غم شدیدی شما را گرفته، نمی دانید چه کار بکنید، شدیداً اخمو، بداخلاق، تندخو، بدرأی، پرخواب، تنبل، غیرجدّی، غیر شاداب و... خواهید شد. آیا می‌دانید پدیدآمدن این روحیات برای آن است که انتخابتان مناسب سنّتان نبوده است؟