بریدۀ کتاب
1403/1/17
اگر تمام چیزی که از دنیا میخواهید کسب لذت است هرگز آن را نخواهید یافت. تمام چیزی که در پی استمرار در لذات زودگذر کسب میکنید سرخوردگی و ملال است.
1403/1/20
اگر ذیل همین نام امیرالمومنین را بنویسنده چقدر اهمیت میدهیم ؟ چند حدیث با همین مضمون داریم ؟
1403/1/20
حدیث و روایت که زیاده اما متاسفانه و صد متاسفانه در این قالب و با این نویسنده ها برای جامعهی امروز قابل پذیرش تره :)
1403/2/14
حرف شما متین. اما حرف حق و درست زده بشه بهتره یا کلا زده نشه؟ حالا حدیث باشه یا سخن فردی دیگر. اگر سخنی را فردی درست و متفکر زده باشد، اطمینان در صحت حرف بیشتر خواهد بود و کلام فرد ژرفای بیشتری خواهد داشت. همچنین در چنین گزارههایی انسان با قوه تعقل، توانایی واکاوی و صحتسنجی آن را خواهد داشت.
1403/2/14
حرف شما صحیح. اما حقیر چیز دیگه گفتم عرض کردم ما برای حرف ها با گوینده هایش ارزش میدهیم و گوینده ها هم تا غربی یا ... نباشند نمی شود وگرنه همه متفکر بودند و حرفشان حق و باید خواند اما اگر همین کلام را اهل بیت گفته بودند رغبت خواندن هم نمیکردیم چه برسه به انتشار ! @BlueBirdEchoes
1403/1/23
تقریبا همه... خصوصا کساییکه ذهنشون درگیری زیادی در مورد هدف و ارزش و معنی زندگی داشته و داره
|زهرا پیوندی|