بریدهای از کتاب آبنبات دارچینی اثر مهرداد صدقی
1403/9/1

4.4
انسان خیلی موجود عجیبیه آقا محسن . من هر روز که اخبار گوش مدم ، وقتی مثلا مِگه یک ستاره در چند چند صد هزار کیلومتر نوری کشف شد ،اولش با خودم مگم اون ستاره برای چی کشف شد ؟ این خبرِ من برای چی شنیدم ؟ بعد با خودم فکر مُکنم شاید مخواسته بگه ما چی کوچیکیم . شاید ، برعکس ، میخواد بگه چی بزرگیم و اصلا مخواسته بگه این همه ستاره و کهکشان برای من یکی به وجود اومده . اصلا همه دنیا با همه عظمتش برای من خلق شده . منم برای این دنیا خلق شدهم . پس نه اون ستاره الکی خلق شده ، نه الکی کشف شده ، نه من الکی خلق شدهم . فقط باید برخلاف اون "ستاره خودمان خودمانِ کشف کنیم"