بریدۀ کتاب
1402/6/3
پارکس مینویسد: " مشکل پرت شدن حواس نیست. مشکل این است که میخواهیم حواسمان پرت شود." داستان این نیست که ما خیلی سرمان شلوغ است یا خیلی زود حواسمان پرت میشود، بلکه مشکل این است که نمیخواهیم بپذیریم مطالعه فعالیتی است که برنامهی زمانی خاص خودش را دارد. نمیتوانید سرعت خواندنتان را بیشتر کنید و همچنان تجربهی خواندن معناداری داشته باشید. میشود گفت این فعالیت به میل ما به کنترل زمان رضایت نمیدهد. به عبارت دیگر و مشترک با بسیاری از جنبههای زندگی که مایل نیستیم اعتراف کنیم، مطالعهی درست و درمان همانقدر که وقت میگیرد، وقت میگیرد.