بریدهای از کتاب ما غیر ممکنیم اثر مطهره شیرانی
کتاب «ما غیرممکنیم» به قلم مطهره شیرانی که توسط نشر سوره مهر چاپ شده، در این دسته از داستانها قرار میگیرد. خط اصلی داستان چنان با جزییات و اتفاقات تنیده شده است که جدا کردنش کار کاملا سخت و نشدنی محسوب میشود. «ماغیرممکنیم» داستان زندگی چند نفر را موازی باهم روایت میکند. امیر، هستی و منوچهر محورهای اصلی داستان را برعهده دارند. شخصیتهایی که با وارد شدنشان، چند شخصیت فرعی را هم وارد داستان میکنند. اسامی یاد شده، هر کدام درگیر مشکلاتی هستند. مسائلی که زندگی آنها را تحتتاثیر قرار داده است. هر کدام از شخصیتها که گاه روایت داستان خود را در متن عهدهدار میشوند، در دو راهیهای زندگی ایستادهاند. تصمیمگیری، قبول واقعیتها، کنار آمدن با اتفاقات و ... دغدغههایشان است. این دلنگرانیها آنها را از چشیدن لذت لحظات عمرشان محروم میکند و باعث میشود داستان کتاب شکل بگیرد.