بریده‌ای از کتاب ظلمات الهاویه فی مثالب معاویه اثر شیخ حسین بن محمدتقی نوری (محدث نوری))

بریدۀ کتاب

نظر محقق کرکی درباره گاگ بودن کسانی که معاویه (علیه الهاویه) رو ماجور میدانند: علامه حلی در کتاب قواعد در بخش وصیت میگوید: اگر کسی وصیت کند که فلان مقدار از مالش را صرف شخص احمق کنند، باید برای مشخص کردن احمق مراجعه به عرف کرد. و در ادامه در شرح آن میگوید من هیچکس که شایسته دریافت این مال باشد نمیشناسم مگر کسی که میگوید معاویه بخاطر جنگ با امیرالمومنین و همچنین سب ایشان و اهانت و آزار اهل بیت ماجور است! بعید نیست این افراد از بت پرستان بدتر و از آن ها جاهل تر باشند!