بریده‌ای از کتاب کاهن معبد جینجا، داستان سفر ژاپن اثر یامین پور

بریدۀ کتاب

در انتهای موزه دفترچه‌ای است که بازدیدکنندگان یادداشت کوتاهی درباره احساس خود از آنچه دیدند می‌نویسند. ژاپنی‌ها با افتخار عکس اوباما را در انتهای موزه قرار دادند که دارد این دفتر یادداشت را امضا می‌کند! باراک اوباما دقیقاً یک سال قبل، در آگوست ۲۰۱۶، از این موزه بازدید کرده و درباره صلح و انسان دوستی سخنرانی کرده بود و حالا ژاپنی‌ها این بازدید را به عنوان یک اتفاق بزرگ تاریخی به موزه خود اضافه کرده بودند. به یاد دارم که شبکهٔ ژاپنی ‏NHK همان موقع در مصاحبه اختصاصی از او پرسیده بود:«آیا شما از ژاپنی‌ها به خاطر استفاده از بمب اتمی عذرخواهی می‌کنید؟» و بلافاصله پاسخ داده بود: «نه!»