بریدهای از کتاب قوی سیاه: اندیشه ورزی پیرامون ریسک اثر نسیم نیکولاس طالب
1404/4/17
افسوس که ما در نسخه کنونی نژاد بشر ، جوری ساخته نشده ایم که موضوعات انتزاعی را بفهمیم - ما به جسمانیت موضوع نیاز داریم. بختانگی و عدم قطعیت انتزاعی اند . ما به آنچه روی داده توجه داریم و بر انچه که می توانسته روی دهد چشم می بندیم. به سخن دیگر ، ما به طور طبیعی سطحی و کم عمقیم - این را نمی دانیم. این یک مشکل روانی نیست؛برخاسته از ویژگی بنیادین اطلاعات است . دیدن نیمه تاریک ماه دشوار است ؛ نور افکندن به آن نیمه نیاز به انرژی دارد . به همین سیاق ، نور افکندن به نادیده ، هم از نظر محاسبه و هم از نظر کوشش ذهنی ، هزینه دارد.