بریدهای از کتاب تقسیم اثر محمدرضا حدادپور جهرمی
1403/10/9
معاون وزیر؛ من رو تک تک حرفهای ،شما در خصوص جنایت فرهنگی کاملاً سازمان دهی شده در زمینۀ فیلم و سریال فکر کردم و قبول دارم میخوام بگم اونها خیلی نفوذ .دارن من و شمای امنیتی هم تا یه جایی حرفمون خریدار داره تصمیم نهایی رو من و شما نمیگیریم بلکه سیاسیونی میگیرن که مشخص نیست اولویت هاشون از کجا و چطوری به ایونت ابلاغ میشه محمد؛ متوجهم من دارم از این میسوزم که بچه های ما و بقیه نهادهای هم عرض دارن زحمت میکشن تحلیل و رصد و پایش میکنن و خلاصه همه جوره زحمت میکشن و کم نمیذارن اما وقتی کار به قضایی کردن ماجرا میرسه و میخوایم حکم بگیریم و اقدام کنیم و پای میز محاکمه بکشونیم می بینیم اصلا بدنه همراه نیست چقدر بچه های سایبری و مجازی و ..... روشنگری کنن؟ چقدر ما سرمایه گذاری کنیم؟ اصلاً انگار تمام موضوعاتی که به مسئلۀ فرهنگ و سینما و فیلم مربوط میشه یه قفل گنده روش زدن که کسی نتونه سراغش بره.